Umilința handbalistelor continuă și în eșalonul doi Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Umilința handbalistelor continuă și în eșalonul doi

handbalEchipa feminină de handbal SC Mureșul Târgu-Mureș a pierdut din nou la un scor categoric partida susținută miercuri pe teren propriu cu CSM Bistrița, în cadrul etapei a IV-a a seriei B a Diviziei A, scor 18-33 (7-15). După ce a dominat ediții la rând în acest eșalon și a promovat în Liga Națională în vara anului trecut, mureșencele își continuă seria umilinței și în acest eșalon secund. A înregistrat înfrângeri categorice în cele două deplasări în fața unor formații pe care le învingeau la pas în urmă cu doi ani și a obținut o victorie la limită cu codașa ACS Sepsi Sfântu Gheorghe. Mureșencele porneau din postura de outsider în fața liderului la zi a seriei. Echipa bistrițeană a luat în serios partida și s-a despins din start. La jumătatea primei reprize conducea cu 8-4 și până la pauză și-a dublat avantajul, care putea fi chiar mai mare, dacă nu intervenea o relaxare spre final. Mureșencele au prezentat o echipă aflată în degringoladă, cu mingi scăpate din mână chiar și de puținele jucătoare experimentate rămase în lot. La aceste greșeli pot fi amintite chiar ratările de la linia de 7 metri de Alina Moloci, cea care era creierul echipei în edițiile precedente, revenită după mai multe accidentări doar pentru executarea acestor aruncări.
Joc lamentabil, rezultat pe măsură
Achizițiile după retrogradare au creat după plecarea unor jucătoare devenite emblematice mai degrabă un gol în lot, majoritatea fiind junioare neexperimentate. La acestea s-au adăugat greșelile individuale și lipsa oricărei idei de joc. Apărarea a fost depășită cu mare ușurință, iar la mingile pierdute în atac, replierea a fost inexistentă, toate contraatacurile fiind finalizate cu goluri de oaspete. În doar câteva minute de la reluare, bistrițencele și-au mărit avantajul la 10 puncte, după care, fără să forțeze, acesta a crescut constant. Cele câteva zvâcniri ale Georgetei Bucin sau Anei Deac, surprinzătoarele reușite de pe extremă ale lui Tabita Rad au alternat cu greșeli elementare, inclusiv ale celor amintite. Astfel, la jumătatea reprizei scorul era 11-24 și ultimele 15 minute s-au derulat la pas, cu o învingătoare categorică certă.
Un nou eșec, așteptat de această dată, chiar dacă nu de așa manieră, într-o ediție care se anunță de-a dreptul umilitoare pentru o echipă care domina în edițiile trecute seria.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE