Victorie obținută cu emoții de campioni Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

Victorie obținută cu emoții de campioni

DSC_0129City’us Târgu-Mureș a învins marți seara cu scorul de 6-5 (4-1) United Galați, într-o partidă disputată în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș în cadrul etapei a IV-a a Ligii I de futsal. Golurile mureșenilor le-au înscris Ruxandari (min. 6), Ribeiro (min. 10), Răducu (min. 16), Nicușan (min. 20), Aguiar (min. 35 și 37), iar pentru oaspeți au punctat Lașcu (min. 16 și 40), Stoykov (27), Cojoc (30) și Tudose (31).
Campionii au controlat destul de autoritar prima repriză, dar adversara s-a dovedit aceeași echipă tenace, cu jucători tehnici și rapizi. După ce Ruxandari a deschis scorul și Cezar Ribeiro a reușit dublarea avantajului, se părea că se va pune doar problema diferenței de pe tabelă. Gălățenii au replicat imediat cu un șut la vinclu de la 9 metri și l-au mai pus la încercare în câteva rânduri pe portarul Cătinean. În minutele 16 și ultimul al reprizei, două combinații rapide ale mureșenilor au fost finalizate de Răducu și Nicușan și la vestiare s-a intrat cu un avantaj aparent liniștitor.

Campionii și-au complicat finalul
Situația nu a fost însă cu totul alta la reluare. Echipa care îi învinsese în ediția trecută de campionat de două ori și i-a făcut să pornească în play off doar de pe locul 4 s-a dovedit din nou greu de învins. Primele minute ale reprizei au fost echilibrate, dar fără ocazii importante. În minutul 27, o greșeală a lui Răducu este speculată de oaspeți, care îl înving pe Carlao, intrat după pauză în poartă. La exact jumătatea reprizei, o nouă greșeală a defensivei mureșene duce scorul la 4-3 și după doar un minut, un atac surprinzător îl face pe Carlao să iasă la intercepție, dar acesta este depășit și gălățenii reușesc egalarea. Echipa lui Kacso Endre „se juca periculos”, dar a avut șansă cu două sclipiri ale lui Fabio Aguiar. Acesta a deviat cu călcâiul o minge trimisă spre poartă de Mimi Stoica în minutul 35, iar după două minute a majorat diferența cu o execuție de finețe. Victoria nu a fost obținută fără emoții, deoarece oaspeții s-au apropiat la un singur gol cu o jumătate de minut rămas de joc cu un vole spectaculos trimis la vinclu de Lașcu și au presat în ultimele faze ale partidei.
Târgumureșenii se află pe locul 4, cu maximum de puncte, 9, la egalitate cu Autobergamo Deva, Sepsi Sfântu Gheorghe, United Galați și Informatica Timișoara, departajate de golaveraj, cu specificația că echipele din Sfântu Gheorghe și Galați au câte patru jocuri disputate. Duminică, 11 octombrie, de la ora 17.00, City’us va juca în deplasare la Cluj-Napoca, următoarea întâlnire în Sala Sporturilor fiind vineri, 16 octombrie, de la ora 17, cu FK Odorheiu Secuiesc
City’us a folosit formația: Cătinean (Carlao)- Stoica, Gherman, Aguiar, Ribeiro, Csoma Alpar, Paulinho, Ruxandari, Răducu, Nicușan, Duque.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE