Intelectualii din Mureş, invitaţi să devină mediatori Administratie
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Intelectualii din Mureş, invitaţi să devină mediatori

mediere 1Societatea Sig Enter Training, furnizor de formare în domeniul medierii autorizat de Consiliul de Mediere, organizează la Târgu-Mureş, în perioada 26 octombrie – 8 noiembrie, un curs de formare de mediator coordonat de dr. Zeno Daniel Sustac, fondatorul primului site de mediere din România, www.medierea.ro.

80 de ore de formare

Organizatorul local al cursului, Alin Romulus Păcurar, membru al Corpului formatorilor în profesia de mediator începând cu data de 25 septembrie 2015, a precizat că evenimentul se adresează tuturor categoriilor de intelectuali care au o vechime de minim trei ani în muncă, indiferent de tipul studiilor superioare absolvite, cum ar fi reprezentanţi ai Uniunii Juriştilor, ai Camerei de Comerţ, ai Baroului Mureş şi ai primăriilor din judeţ, care vor fi iniţiaţi în domeniul medierii de către formatori – practicieni ai domeniului. „Cursul se va desfăşura pe perioada a 14 zile consecutive şi va însuma 80 de ore de formare, de luni până vineri, între orele 14.00 – 20.00 şi sâmbăta şi duminica, între orele 9.00 – 14.00, iar prezenţa este obligatorie este obligatorie, pe întreaga perioadă de desfăşurare a cursului de formare”, a precizat Alin Romulus Păcurar.

mediere 2

Taxa de curs, 3.000 de lei

Potrivit acestuia, temele abordate vor fi următoarele: „Teoria şi analiza conflictelor” – 16 ore, „Rezolvarea alternativă a disputelor” – 8 ore, „Mediere” – 48 de ore şi „Organizarea activităţii mediatorilor” – 8 ore. „Cursanţilor le sunt oferite, în pachetul de curs, manualul de mediere, caietul de exerciţii al viitorului mediator, slide-urile de curs, formularistica necesară începerii activităţii. Cursanţii noştri au posibilitatea de a conlucra profesional ulterior autorizării cu Societatea Civilă Profesională de Mediatori Sustac & Asociaţii, în urma unei selecţii ulterioare”, a subliniat Alin Romulus Păcurar, care are în decursul a patru ani de activitate nu mai puţin de127 de medieri încheiate.

Taxa de curs este de 3.000 de lei, cu 700 de lei mai puţind ecât taxa uzuală de curs, iar informaţii suplimentare despre modalităţile de înscriere pot fi obţinute la numerele de telefon 0754-321.321 – persoană de contact dr. Zeno Daniel Sustac sau 0746-305.489 – persoană de contact Alin Romulus Păcurar.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE