Home / Politic / Social-democraţii din Târgu-Mureş, vot pentru Liviu Dragnea

Social-democraţii din Târgu-Mureş, vot pentru Liviu Dragnea

Distribuie

psd soporan7.251 de social-democraţi din judeţul Mureş au fost aşteptaţi la urnele de vot duminică, 11 octombrie, pentru a-şi alege noul lider naţional. Singurul candidat la funcţia de preşedinte al PSD a fost Liviu Dragnea, preşedintele interimar al partidului, care a fost votat printr-o metodologie nouă, şi anume nu prin intermediul unui congres tradiţional, ci prin sufragiile tuturor membrilor de partid din teritoriu.

Soporan: „Am votat pentru normalitate”

La nivelul municipiului Târgu-Mureş, social-democraţii au mizat pe participarea la vot a 1.300 de membri de partid, potrivit datelor furnizate de Dragoş Bardoşi, secretarul executiv al PSD Mureş. „Am votat pentru normalitate şi transparenţă. Pe viitor, în continuare social-democraţii trebuie să fie cât mai aproape de oameni, şi după cum se vede şi din alegerile de astăzi este foarte important ca cetăţeanul să ştie că şi părerea lui contează. Fiecare cetăţean să ştie că părerea lui contează. Opţiunea noastră este social-democrată şi dorim un viitor progresist social-democrat”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Horea Soporan, preşedintele PSD Târgu-Mureş.

psd fratean

Frătean: „PSD, exemplu de predictibilitate”

După exprimarea dreptului la vot, senatorul Alexandru Petru Frătean a afirmat că Partidul Social Democrat este un bun exemplu de predictibilitate politică şi stabilitate şi a menţionat că are încredere în Liviu Dragnea şi echipa sa de conducere. „Am venit la acest vot care poate că e controversat de multă lume, dar ei sunt cei care au discuţii de această factură, neclare, şi cred că uită nişte lucruri foarte importante. În primul rând, PSD este un partid extrem de solid şi de bine structurat, cu o bază de membri, de militanţi şi de simpatizanţi foarte largă, distribuită în toată ţara. Oameni care cred că trebuie să le fie mai bine lor şi familiilor lor, în ţara lor. Aceştia sunt oamenii Partidului Social Democrat. Oamenii care ne-au votat întotdeauna şi care au încredere în noi. Îmi amintesc de discuţii foarte solide şi serioase legate de predictibilitate, de exemplu. Că legile şi guvernarea trebuie să fie predictibile, că acţiunile partidelor trebuie să fie predictibile, că poziţiile de politică internă şi de politică externă trebuie să fie predictibile, pentru că altfel societatea nu se coagulează, nu se aşează. Altfel, îţi pierzi credibilitate”, a subliniat Alexandru Petru Frătean.„PSD a crescut un lider pe care nimeni nu-l poate contesta din PSD sau în sfârşit vorbim de procente nesemnificative care pot să-l conteste. Pentru noi, faptul că Liviu Dragnea ajunge preşedinte – şi va ajunge 100% preşedinte – nu este o surpriză. Am mare încredere în Liviu Dragnea că pas cu pas, şi constructiv, va reforma Partidul Social Democrat într-un partid al mileniului în care suntem şi pentru bunul mers al acestei ţări”, a adăugat preşedintele Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială din Senatul României.

psd buicu

Buicu: „Liviu Dragnea, un om cu experienţă”

Acelaşi optimism în echipa lui Liviu Dragnea a fost afişat şi de deputatul Florin Buicu, preşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor. „Am votat având în minte măsurile bune pe care guvernarea condusă de Victor Ponta le-a luat în ultimul an şi în ultimii ani. Am votat gândindu-mă la promisiunile pe care USL-PSD le-a făcut în campania electorală şi iată că am ajuns azi să constatăm că mare parte din promisiunile pe care USL-PSD le-a făcut în alegeri au fost îndeplinite. Au fost redate pensiile şi salariile, din punct de vedere economic România creşte, aşa că toate aceste măsuri care au fost luate de către Victor Ponta şi de PSD au dus România pe o zonă de creştere. Sunt acum la vot şi am votat cu Liviu Dragnea, un om cu experienţă în administraţie, cu experienţă în activitatea politică, un om care va prelua România pe creştere şi pe care sper că o va duce în continuare spre rezultate mult mai bune”, a declarat deputatul Florin Buicu.

psd bratanovici

Bratanovici: „Am dori o comunicare mai bună”

Coordonatorul secţiilor de votare, precum şi a militanţilor, simpatizanţilor şi membrilor de partid din judeţul Mureş, Cristian Bratanovici, a explicat că a votat cu speranţa că strategia pe viitor a partidului se va baza pe o comunicare mai eficientă atât cu membrii social-democraţi, cât şi cu reprezentanţii comunităţii. „Am votat cu domnul Liviu Dragnea pentru că cel puţin la nivelul organizaţiei PSD Târgu-Mureş întotdeauna am gândit să avem o altfel de organizaţie, mult mai suplă, mult mai elastică, dar mult mai pragmatică în acelaşi timp. Ne-am dori ca cei care sunt efectiv activi să contribuie la toată strategia şi modul de gândire, de la nivel de secţie, până la nivel de cartiere, oraş şi judeţ, prin intermediul celor care conduc partidul. Am dori în primul rând să existe o comunicare mult mai bună, aici avem o problemă mai veche pe care încercăm să o corectăm, să discutăm cu cât mai multă lume, nu numai în structura de partid, ci şi în afara ei. Practic, aceasta va deveni şi strategia partidului vis a vis de viitoarele alegeri locale. Mi-aş dori ca fiecare consilier local să apară la orice acţiune vis a vis de problemele din cartiere sesizate de cetăţeni. Asta nu înseamnă că cei care ne comunică aceste probleme n-ar trebui să aibă şi o responabilitate. O au, în momentul în care adună cel puţin un număr de 20-50 de semnături, încercăm să venim printre ei şi să promovăm aceste probleme mai departe, la nivel de Consiliu Local”, a precizat Cristian Bratanovici, vicepreşedinte al PSD Mureş.

psd 2


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: ”Spring Party” politic la Târgu Mureș: ”Gândim la fel/ Simţim la fel, iubim la fel…”

Distribuie Președintele Partidului Social Democrat Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a participat sâmbătă, 23 martie, la …

0 comentarii

  1. E de-a dreptul ridicol!!!!O mascarada de 2 lei.Foarte multe sectii de votare(sic!)au fost pe la diversi p.s.d-isti pe-acasa.Te-apuca risul !

  2. O castigat Dragnea ? 99.99 % ? Da’ Iliescu n-o candidat ? De asta iubim democratia 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.