Sport și sănătate de ”Sărbătoarea Mărului” Sport
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 184 Vizualizări

Sport și sănătate de ”Sărbătoarea Mărului”

1 (5)Competițiile sportive au deschis sâmbătă, 10 octombrie ediția din acest an a ”Sărbătorii Mărului” de la Batoș, grație implicării Primăriei și Consiliului Local Batoș, cu sprijinul Asociației ”Sportul pentru toți” din Reghin.

Florin Govoreanu, cel mai bun la tenis de masă

Competiția care a reunit cei mai mulți participanți la start a fost cea de tenis de masă, cu peste 150 de participanși din întreaga țară, locul 1 fiind obținut de Florin Govoreanu din Cisnădie, urmat de Alin Muntean (Târnăveni) și Gabriel Ciobanu (Vatra Dornei). Crosul nu a lipsit din calendarul ”Sărbătorii Mărului”, atât pentru cei mici, tineri, precum și pentru veterani. În competiția celor mai tineri, locul 1 a fost ocupat de Dănuț Frandeș, urmat de Sebastian Schuller din Batoș. La secțiunea tineri, pe primele locuri s-au situat Neagu Valentin, Florin Fărcaș și Alexandru Moldovan. În cadrul competiției destinată veteranilor, locul 1 a fost obținut de Florin Govoreanu. Premiul de Exelență la această secțiune a fost acordat prof. dr. Mihai Gherghel în vârstă de 75 de ani pentru întreaga activitate sportivă în domeniul crosului. La trasul frânghiei, secțiunea individual a fost câștigată de Călin Truța, iar la echipe locul 1 a fost ocupat de echipa Zapata, urmată de Teracota Batoș și echipa Asociației ”Sportul pentru toți”

Cupă Mărului” câștigată de Goreni 1

Competiția de top din cadrul ”Sărbătorii Mărului” a fost cea de minifotbal. Intitulată ”Cupa Mărului”, care a reunit la start 10 echipe, câștig de cauză având echipa Goreni 1, urmată în clasament de Viitorul Batoș și Teracota Batoș. 

2 (5)Mulțumim sportivilor antrenați în toate aceste competiții, câștigătorilor, orecum și organizatorilor, în special primarului Dumitru Cotoi pentru susţinerea sportului de masă şi cultului vieţii prin mişcare ”, a precizat Alin Romulus Păcurar, președintele Asociației ”Sportul pentru toți” din Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE