ASA părăsește Cupa Ligii după penalty ratat și un autogol FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 132 Vizualizări

ASA părăsește Cupa Ligii după penalty ratat și un autogol

cupa ligiiÎn prima partidă a „sferturilor” Cupei Ligii Adeplast la fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut miercuri seara cu scorul de 1-0 (0-0) partida disputată la Chaijna, cu formația locală Concordia, care va fi adversara de peste două săptămâni a mureșenilor, în etapa a XVI-a a Ligii I, tot pe terenul ilfovenilor. Unicul gol al partidei l-a înscris Balaur, în minutul 37, în poarta proprie.
După ce în sezonul trecut mureșenii au încheiat la egalitate fără gol înscris ambele partide pe terenul sintetic din Chiajna, atât cu Concordia, cât și cu Viitorul, care și-a susținut acolo partidele de pe teren propriu ale ediției, de această dată acest lucru nu mai era posibil, fiind o partidă în care trebuia desemnată o învingătoare.
Cu gândul și la meciul de sâmbătă cu Dinamo, Crstiano Bergodi a efectuat numeroase modificări în echipa de start. Prima ocazie aparține gazdelor, dar Madeira a trimis în bară în minutul 4, mingea i-a revenit și acesta a reluat peste poartă din 6 metri. În minutul 8, Voiculeț reia din cădere defectuos o minge bâlbâită de apărarea gazdelor. Același Voiculeț obține un penalty în minutul 17, agățat de Madeira, dar Ndoye trimite pe lângă vinclu. În continuare, Concordia pare echipa mai determinată, iar ASA mai cumpătată. În minutul 37, gazdele deschid scorul cu un gol antologic. La un corner de pe dreapta, Viciu iese ezitant, deviază balonul în capul lui Balaur, aflat în duel cu un adversar și mingea intră în poartă. Până la pauză, câte o ocazie de fiecare parte. Viciu reține în minutul 43 la rădăcina barei o lovitură liberă, iar Pedro trimite în minutul 44 din careu la încheietura barelor.
Dominare surdă, fără finalizare
La reluare, ASA forțează, dar se precipită și ocaziile întârzie să apară. Prima îi aparține lui Voiculeț în minutul 67, dar mingea trimisă din careu trece milimetric lângă. În minutul 73, la un corner, Manolov, intrat în locul lui Axente, deviază cu capul, dar Iacob este atent. În minutul 84 Ndoye reia de la 11 metri peste poartă o centrare a lui Korczorg și jocul nu se mai leagă. Gazdele reușesc câteva incursiuni periculoase pe contraatac, dar nu reușesc nici ei să finalizeze acțiunile. ASA părăsește competiția după un joc în care au ratat un penalty și au înscris singurul gol al partidei, dar în poarta proprie. S-a ratat calificarea, cadoul pentru Cristiano Bergodi, care va trebui să schimbe ceva pentru partida de sâmbătă, cu Dinamo.
Au evoluat formațiile:
Concordia: Fl. Iacob – Bărboianu, Mamele, Tincu, Bucurică – Giurgiu (’85 Pană), Madeira – Grădinaru, Purece (’90+2 Sîrghi), Lazăr- Răducanu (’71 Pena)
ASA: Viciu- Golanski, Ivan Gonzales, Balaur, Velayos – Gorobsov, Ndoye- Hanca, Voiculeț (’80 Brandan), Pedro (’62 Kortzorg) –Axente (’68 Manolov)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE