Bunătăţuri din secuime! Magazinul Merkúr redeschis azi, într-o nouă locaţie! Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 938 Vizualizări

Bunătăţuri din secuime! Magazinul Merkúr redeschis azi, într-o nouă locaţie!

111Vineri, 16 octombrie, la ora 13.00, societatea Merkúr va deschide un supermarket spaţios, dotat şi cu parcare proprie, pe strada Livezeni nr. 2.

Ulterior, în data de 19 noiembrie se va deschide al doilea magazin, găzduit de un nou centru comercial situat pe strada Gheorghe Doja, unde locuitorii din Târgu-Mureş şi din localităţile învecinate sunt aşteptaţi cu o gamă reînnoită de produse locale, autohtone şi produse de import. “Produsele provenite de la producătorii locali sunt susţinute şi promovate de firma noastră. Ca exemplu practic de colaborare, am dezvoltat familia de produse Góbé şi ne mândrim cu peste 300 de produse de la 60 de producători din secuime. Datorită acestor produse Góbé firma noastră se diferenţiază marcant de companiile multinaţionale. Carmangeria proprie furnizează zilnic produse proaspete şi gustoase, obţinute exclusiv din carne, permițând o sortimentaţie vastă de mezeluri şi preparate din carne. Pe lângă gama produselor importate, acordăm o importanţă deosebită raionului de produse organice din magazinele noastre, unde sunt așteptați atât adepții alimentației sănătoase, cât și persoanele care suferă de anumite boli sau sensibilități – fie că e vorba de persoane diagnosticate cu diabet, persoane sensibile la gluten sau alergice la lactoză”, se arată într-un comunicat de presă remis de conducerea societăţii.

Varietatea delicateselor din gama de produse premium sunt menite să satisfacă și gusturile clienților gurmanzi. “Avem produse cu specific din diferite țări, cum ar fi brânza italiană Parmegiano Reggiano, cașcavalul elvețian Emmental, pateul belgian sau somonul afumat norvegian. Scopul nostru este de a dezvolta grupul cumpărătorilor responsabili, în detrimentul articolelor de masă ieftine. Îndreptăm atenţia cumpărătorilor şi colegilor către consumul de produse sănătoase şi de calitate. Prin gama noastră de produse și prin campaniile promoționale derulate menţinem echilibrat raportul preţ-calitate. Avem certitudinea că acei clienți din Târgu-Mureș care ne cunosc deja vor primi cu plăcere condițiile și mai bune în care îşi vor face cumpărăturile la noi în magazine și credem că supermarketul Merkur va deveni locația ideală pentru efectuarea cumpărăturilor zilnice. Prin deschiderea celor două magazine, oferim 120 de locuri de muncă într-un mediu stabil, prietenos şi familiar”, se mai arată în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE