Home / Invatamant / „Dăruind să ne cunoaștem” pentru copii din Toaca și Maieru

„Dăruind să ne cunoaștem” pentru copii din Toaca și Maieru

Distribuie

1La inițiativa prof. univ. emerit Codruța Boloș și prof. univ. Mia Avram, reprezentantele Clubului Rotary-Maris Târgu Mureș, s-a realizat proiectul educațional „Dăruind să ne cunoaştem” . Parteneri în cadrul proiectului, finanțat în mare parte de Rotary-Maris Târgu Mureș, sunt Grădinița cu Program Normal Toaca, aparținând Școlii Gimnaziale Hodac, și Grădinița cu Program Normal nr.3 Maieru, aparținând Liceului Tehnologic Liviu Rebreanu Bistrița-Năsăud.

Oaspeți din Maieru la grădinița din Toaca

Dacă în vara acestui an, pe 5 iunie, copii de la Grădinița Toaca au fost în vizită la grădiniţa din Maieru, vineri, 16 octombrie a fost rândul copiilor de la Maieru să le întoarcă vizita. Aceştia au venit insoţiti de parinţi, de directorul liceului, prof. Ioan Rațiu și de doamna educatoare Simona Bazga. Cu mari emoţii ei au fost așteptați de copii şi părinţi copiilor, educatoarele Adriana Frandeș și Mariana Farcaș precum şi de directoarea Școlii Gimnaziale Hodac, prof. Fiț Liliana, și dir. adj. Floarea Todoran. A onorat cu prezența și reprezentantul ISJ Mureș, Inspector pentru învățământul preșcolar Irina Trifan.

Donații din partea Clubului Rotary-Maris Târgu Mureș

2Copii de la Toaca au primit oaspeții cu pâine și sare și le-au prezentat un mic program artistic finalizat cu dansul ciupercuțelor, apoi copii și părinții au socializat legăndu-se noi prietenii. ”Reprezentantele Clubului Rotary Maris Târgu Mureș, prezente la întâlnire, doamnele Codruța Boloș, Mia Avram, Natașa Cetenaș, Camelia Dorobat și Maria Georgescu au donat Grădiniței Toaca material sportiv și cărți, iar tuturor copiilor pachete cu dulciuri și cărți. Apoi toţi participanţii s-au deplasat la Pensiunea „Ovidiu și Paula” unde au servit masa, după care au vizitat satului alegoric de la Fâncel. Vizita s-a incheiat cu o partidă de joacă la iarbă verde. Obosiți dar bine dispuşi delegația din Maieru, copii, părinţi şi cadre didactice, s-a întors acasă, nu înainte de aşi promite reciproc să se întâlnească şi în anul viitor. ”, a precizt prof. Liliana Fiț, directoarea Școlii Gimnaziale Hodac.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prima Conferință Internațională din România, organizată de ELSA Târgu Mureș, asociația studenților de la drept

Distribuie Organizația studențească ELSA Târgu Mureș, o asociație a studenților de la drept, organizează prima …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.