Home / Sanatate / Locuri de muncă pentru medici și asistenți medicali

Locuri de muncă pentru medici și asistenți medicali

Distribuie

cariere medicaleSute de locuri de muncă pentru doctori şi personal medical în Europa vor fi prezentate duminică, 1 noiembrie, la Hotelul „Grand” din Târgu-Mureş, între orele 10.00 – 16.00, la „Careers in White”, eveniment cu tradiție, care oferă oportunităţi reale de dezvoltare profesională pentru sute de mii de candidaţi din ţara noastră. La eveniment sunt așteptați să participe medicii şi asistenţii medicali mureșeni interesaţi de locuri de muncă în țări europene.

 

Evenimentul se află, anul acesta, la ediția a XIII-a și este ocazia ideală pentru cei care își caută locuri de muncă în domeniul medical. Anul trecut, la ediția a XII-a, medicii rezidenți mureșeni erau deciși să plece din țara noastră pentru a profesa într-o altă țară, unde să fie mai bine remunerați și mai respectați. Expozanţii le vor sta la dispoziţie participanților cu un portofoliu complet de informaţii referitoare la joburi în domeniu în orice ţară europeană, pachete salariale de nerefuzat, aparatură medicală performantă şi un mediu de lucru competitiv. „Dacă doriți să găsiți slujba perfectă în sectorul medical, veniti și verificați cele mai bune oportunități de lucru angajatori de top din Europa. Angajatorii publici și privaţi, agențiile internaționale de recrutare și multe altele vor încerca să vă impresioneze. Locurile de muncă oferite sunt adaptate nevoilor dumneavoastră și se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici, studenți, dentiști, farmaciști, asistente medicale, terapeuți, moașe și altele în țări precum: România, Franța, UK, Irlanda, Germania, Belgia, Suedia, Norvegia, Olanda, Danemarca și Orientul Mijlociu”, au transmis organizatorii evenimentului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.