Home / Vip/Monden / „Portretul unui gând”, lansat de Ovidiu Scridon

„Portretul unui gând”, lansat de Ovidiu Scridon

Distribuie

111Alexandria Librării, în parteneriat cu Promenada Mall Târgu-Mureş, 4leaf Irish Pub și Alexandria Publishing House organizează vineri, 23 octombrie, un dublu eveniment Ovidiu Scridon: lansare de carte “Portretul unui gând” şi concert acustic.

Lansarea de carte va avea loc la librăria Alexandria din Promenada Mall Târgu-Mureș, începând cu ora 17.00, evenimentul fiind urmat de un recital acustic la 4leaf Irish Pub, după ora 20.00. Aflată la cea de-a doua ediție, cartea “Portretul unui gând” a apărut în vara anului 2015 la editura Alexandria Publishing House. “Sunt un om liber şi de-aici pleacă totul. Am dobândit acest spirit de mic… am fost, pentru mai mulţi ani, paraşutist sportiv, iar primele performanţe sunt legate de această opţiune. Mă pot lăuda chiar că mi s-au împlinit aproape toate visele importante. N-am de gând să vă dezvălui secretul, dar cred că ţine de universul în care trăiesc şi din care fac parte chitara, poezia, călătoriile şi alte câteva vicii inofensive. Obişnuiesc să privesc oamenii în ochi, mă bucur uneori de lucruri aparent nesemnificative, caut firescul în relaţiile cu semenii şi întotdeauna îmi place să savurez partea plină a paharului. Toate acestea îmi permit să am un fond pozitiv şi mai mult decât atât, să ramân un om liber”, a precizat Ovidiu Scridon.

Înființată la mijlocului anului 2007, Alexandria Publishing House face parte din grup ul de firme cu capital integral autohton Alexandria Group, alături de unul din cele mai importante lanțuri de librării reunite sub un brand românesc, Alexandria Librării. Alexandria Publishing House își propune să reunească în colecția “Gândește”cele mai importante cărți care au schimbat omenirea.

 

 

De asemenea, verificati

Care sunt motivele includerii unei cabine foto in peisajul evenimentului tau

Distribuie Organizezi un eveniment (nunta, botez, banchet, conferinta, eveniment business, etc.) si te intrebi care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.