Târg regional al locurilor de muncă, la Târgu Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 60 Vizualizări

Târg regional al locurilor de muncă, la Târgu Mureș

60620134

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – implementează proiectul COMPERUR – Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013. În acest sens, în ziua de marţi, 27 octombrie, la ora 14:00, Sala mare de conferinţe a Hotelului Plaza din P-ţa Trandafirilor 46-47, va găzdui „Târgul regional al locurilor de muncă“, dedicat angajatorilor interesaţi să recruteze persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Potrivit informațiilor oferite de  Radu Bălănean, vicepreşedinte CNIPMMR și Sergiu Marocico , expert implementare, participarea la târg este gratuită, atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele interesate, cărora li se asigură de către organizatori suport pentru întocmirea unui CV, a unei scrisori de intenţie şi consiliere.

 

În direct cu potențialii angajatori

 

Acest tip de demers facilitează posibilitatea persoanelor în căutarea unui loc de muncă să vină în contact direct cu potenţialii angajatori într-un cadru elegant şi plăcut. Participanţii vor fi incluşi în reţeaua naţională pe ce se dezvoltă în cadrul acestui proiect prin intermediul platformei www.jobgroup.ro. Toate detaliile legate de proiect sunt publicate pe www.comperur.ro, iar detaliile specifice regiunii centru pe https://www.facebook.com/comperur.centru

Obiectivul general al proiectului este sprijinirea sutenabilității pe termen lung a zonelor rurale din regiunile de dezvoltare vizate, 4 regiuni, respectiv București-Ilfov, Centru, Nord-Est, Sud-Vest, prin dezvoltarea antreprenoriatului în activități non-agricole și prin programe integrate de formare profesională, consiliere și plasare pe piața muncii a unui grup țintă din zonele rurale. Din acest grup fac parte  persoanele inactive, persoane în cautarea unui loc de muncă, șomeri, persoane implicate în agricultura de subzistență, manageri și angajați din rural, acordând o atenţie deosebită tinerilor, viitorilor întreprinzători (care pot genera dezvoltare locală şi oportunităţi de ocupare), membrilor de familie dependenţi și femeilor din mediul rural.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE