Home / Social / Vezi cine poartă coronița de Miss și Mister 2015 Electromureș

Vezi cine poartă coronița de Miss și Mister 2015 Electromureș

Distribuie

DSC_4736

Vineri, 23 octombrie, Casa de Cultură ,,Mihai Eminescu” a găzduit balul bobocilor de la liceul Electromureș ”ELECTRO’S KINGDOM From the past to the future”, eveniment ce s-a lăsat cu petrecere în Cuba Ground,  unde au fost invitați dj Sauce și dj Blaise.

 

DSC_4698

Momente magice, sunete electrizante, dans şi cântec, bobocii au dat totul pe scenă, aşa cum au promis, unii din dorința de a câștiga titlul de Miss și Mister 2015, alții pentru a-și expune talentele, lăsându-și participanții cu ochii dilatați, gata să le plesnească. Felul în care bobocii au evoluat pe scenă este dovada că anii de liceu nu se compară cu nimic în viață, iar societatea din ziua de azi, cu oricât de multe probleme s-ar confrunta în sistemul de învățământ și oricât de multe carențe ar avea, în mijlocul liceenilor vom regăsi mereu râsul lor eliberator, prospeţimea şi forţa tinereţii.

”În competiția pentru titlurile de Miss și Mister s-au înscris 8 perechi de boboci. Activi și energici, toți au fost buni. ” a declarat Attila Somodi, organizator.

DSC_4740

Perechea numărul 1 a fost formată din Natalia Chiorean și Pavel Codruț. Natalia are 15 ani și este elevă în clasa a IX-a, îi place să danseze și să joace tenis. A participat la balul bobocilor pentru că, din punctual ei de vedere, i se pare o experiență frumoasă. Codruț este elev în clasa a I-X-a B și are 15 ani. Hobbyurile lui sunt dansul și sportul, iar la bal a participat pentru a câștiga.

DSC_4688

Perechea numărul doi a fost formată din Izabela Molnar și Eduard Andras. Ea este elevă în clasa a IX-a H, este o fire prietenoasă și petrecăreață. Eduard este coleg cu Iza, iubește dansul, chitara și fotbalul, iar amândoi au participat la bal pentru a câștiga, fără discuție, titlul de Miss și Mister boboc.

Perechea numărul 3 a fost formată din Melania Kadar și Daniel Mădăraș. Ea este elevă în clasa a I-X-a F, o fire prietenoasă căreia îi place foarte mult să cânte, iar Daniel este elev în clasa a IX-a H, pasionat de fotbal și dans. Amândoi și-au încercat norocul la bal pentru a câștiga din adrenalina experiențelor noi.

DSC_4690

Perechea numărul 4 a fost formată din Krisztina Kakasi și Tamas Kislcasza. Krisztina are 15 ani este elevă în clasa a IX-a H, îi place să deseneze și să danseze, dornică fiind să arate că talentul ei merită să meargă mai departe în competiție, a participat la bal din dorința de a câștiga. Tamas este elev în clasa a IX-a E, îi place să gătească și să cânte, iar la bal a participat pentru a acumula cât mai multe amintiri frumoase din anii de liceu.

Perechea numărul 5 a fost formată din Brigitta Nyulas și Paul Roland Morar. Brigitta este elevă în clasa a IX-a H și are 15 ani, îi place dasnul și basket-ul. Roland este colegul ei de clasă, un împătimit al meseriei de DJ. Amândoi au considerat că Balul a fost o oportunitate care nu se putea rata.

DSC_4691

Perechea numărul 6 a fost formată din  Blanka Kiss și Lorand Gyorfi. Blanka este elevă în clasa a IX-a G, are 15 ani, îi plac plimbările cu bicicleta și cântatul, iar Lorand este elev în clasa a IX-a H și este pasionat de muzică. Amândoi au considerat că merită să-și arate calitățile și să nu rateze acest bal.

Percehea numărul șapte a fost formată din Timea Radu și Csaba Roland Otvos. Timea este elevă în clasa a IX-a G, are 15 ani, o mare pasiune pentru dans, iar la bal a participat pentru că a vrut să se remarce prin talentul ei. Csabika este elev în clasa a IX-a C, are 15 ani și împărtășește aceași pasiune, dansul.

Perechea numărul 8 a fost formată din Edina Toth și Attila Laszlo. Ea este elevă în clasa a IX-a H, are 15 ani, și iubește să danseze. Attila este elev în clasa a IX-a E, îi place sportul și dansul, iar la bal a participat hotărât să câștige.

Juriul a fost format din Elena Bordianu, miss Eletromureș 2012, Atti Varga, mister Electromureș 2012, cadre didactice ale Liceului Tehnologic Electromureș, Monica Cecilia Frâncu și Zsolt Dosa, Micșunica Pelaghie, reprezentant S.C. Hell Energy SRL, Olga Storceac, reprezentant magazin Caius. În urma evaluărilor, membrii juriului au desemnat câștigătorii: cei care merită să poarte coronița de Miss și Mister 2015 ai Liceului Tehnologic Electromureș sunt Krisztina Kakasi şi Otvos Roland Csaba.

12034237_994665737262882_2586062110565729003_o - Copy

Emoție, cucerirea spațiului, curajul de a depăși mobilitatea, armonie. Asta înseamnă dansul. Iar reușite demonstrații de talente în ale dansului au făcut trupele OPTIM, care ne-a introdus în lumea hip hop-ului, și trupa Rhytm of the night, care a evolut pe scenă cu un moment cu totul original, urmate de  elevele Chiorean Natalia și Gabriela Szilveszter, coordonate de coregraful Ilie Rădulescu.

DSC_4681


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.