Femeile liberale, la congresul PPE Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Femeile liberale, la congresul PPE

111Membrii Partidului Popular European (PPE) s-au reunit săptămâna trecută la Madrid pentru a dezbate teme importante legate de politica economică şi socială a Uniunii Europene, dar şi pentru a-şi alege conducerea.

România a fost reprezentată de delegaţii ale tuturor formaţiunilor membre ale PPE, cea mai numeroasă fiind cea a PNL, pentru prima oară prezent în noua formulă, delegaţia liberalilor din România fiind condusă de copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Alături de aceştia, o parte însemnata a echipei PNL a fost reprezentată de femeile liberale. Delegatele OFL, copreşedintele Cristina Trăilă, prim-vicepreşedintele Amelia Boros, Siminica Mirea, Ionela Balaş şi Daniela Nicolescu au participat la dezbateri legate de modul în care PPE poate găsi soluţii pentru creşterea nivelului economic şi implicit crearea de noi locuri de muncă. “În cadrul congresului au avut loc alegeri pentru noua conducere a PPE. La congres, actualul președinte al formațiunii, francezul Joseph Daul, a fost reconfirmat în funcție, fiind singurul candidat. La ultimul congres desfăşurat acum trei ani la Bucureşti, România a avut ca reprezentant pe Anca Boagiu, aleasă vicepreşedinte.

OFL îi mulţumeşte Ancăi Boagiu pentru forţa şi tenacitatea cu care luptă, pentru reprezentarea sa remarcabilă la nivel european şi intern şi o asiguraăde toată susţinerea, încrederea şi respectul femeilor liberale”, a precizat Ionela Balaş, co-preşedinte al OFL Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE