Caravana UMF, la drum din noiembrie Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Caravana UMF, la drum din noiembrie

caravana umfCaravana UMF, un demers al Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș, pornește din nou la drum, în noiembrie. Echipe formate din studenţi şi cadre didactice se vor deplasa la liceele din judeţul Mureș şi din judeţele învecinate în vederea prezentării ofertei educaţionale a Universităţii.

În luna februarie, a avut loc prima etapă a proiectului, iar acum Caravana își propune să ajungă și în zonele în care nu s-a ajuns, din diverse motive, în prima etapă. „Caravana UMF este un alt eveniment din cadrul evenimentelor UMF70. Prima parte a proiectului a avut loc în primăvară, la începutul lunii martie, iar acum este a doua etapă a proiectului, din toamnă, care va începe cel mai probabil după 1 noiembrie. În prima etapă, am vizitat o serie întreagă de județe din apropierea județului Mureș și nu numai, iar în a doua etapă dorim să reluăm o parte din traseele din primăvară și să mergem unde nu am ajuns din diverse motive. Concret, o să mergem în Suceava, Bacău, Botoșani, în Harghita și Covasna, dar o să reluăm traseele din Brașov, Sibiu, Argeș, Baia Mare, Satu Mare, Bistrița, Alba, practic zonele în care am fost foarte bine primiți. De altfel, oriunde ne-am dus am fost foarte bine primiți. Ne-am dus însoțiți de studenți de-ai noștri, absolvenți ai acelor licee. Acesta a fost punctul forte al acestei caravane. Pe lângă profesori și elevi, au participat chiar și părinții elevilor, care au venit să vadă oferta UMF Tîrgu Mureș. Noi avem o prezentare a Universității noastre, avem o serie de materiale promoționale prin care promovăm imaginea Universității, oferta educațională, campusul și tot ceea ce înseamnă UMF Tîrgu Mureș”, a precizat prof. univ. dr. Ovidiu Cotoi, la UMFTV.

„La ediția trecută, am avut un feedback foarte bun”
Potrivit acestuia, ediția trecută a fost mult peste așteptările organizatorilor, lucru care s-a văzut și în numărul de cărți de admitere solicitate de către elevi. „La ediția trecută, feedback-ul a fost foarte bun, ne așteptam să fie bine, dar așteptările noastre au fost depășite cu mult. În primul rând, acest lucru s-a revăzut în numărul foarte mare de elevi care au participat la programele Universității noastre, respectiv la Școala de vară, cursurile de simulare pentru admitere și, mai ales, numărul mare de înscriși pentru admitere. De asemenea, acest lucru s-a văzut inclusiv în numărul de cărți de admitere solicitate de către elevi și atunci când au fost în Universitatea noastră olimpiadele naționale de biologie și chimie, cadrele didactice care au participat din celelalte județe ale țării, au solicitat în mod expres să mergem și
la ei în liceu. De aceea, în această etapă a Caravanei vom acoperi în mod sigur și acele licee unde am avut olimpicii naționali la Tîrgu Mureș. Va fi greu să-i acoperim pe toți, fiindcă au fost foarte multe solicitări, dar încercăm și ne vom strădui”, a explicat prof. univ. dr. Ovidiu Cotoi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE