Share

Home / Business / Premiu important pentru Hotel “Privo”

Premiu important pentru Hotel “Privo”

111Hotel „Privo” din Târgu-Mureş a câştigat premiul “Best Luxury Design Hotel” la categoria “2015 WLHA Global”, în cadrul Galei organizate sâmbătă, 24 octombrie, la Hong Kong de catre World Luxury Hotel Awards. “Suntem foarte onorati de primirea acestui premiu. Este o recunoaştere la nivel mondial a hotelurilor din categoria Luxury pentru facilităţile şi serviciile excelelnte oferite oaspeţilor şi ne motivează să ne menţinem şi în viitor la acest nivel. Succesul nostru se bazează pe efortul întregii echipe. Le mulţumim tuturor oaspeţilor noştri, celor care ne-au susţinut în acestă competiţie şi membrilor echipei Privo”, a declarat Adina Plopeanu, director general al Hotelului „Privo”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Înființarea punctului de lucru ISU de la Azomureș a redus întârzierile din zona Ungheni-Cristești-Cerghid-Cerghizel-Iernut cu până la 15 minute

Punctul de lucru deschis la Azomureș la sfârșitul lunii martie a adus multe beneficii atât …

Share
Share