Home / Sport / Victorie lejeră pentru popicarii mureșeni

Victorie lejeră pentru popicarii mureșeni

Distribuie

popiceÎn etapa a III-a a turului din Liga I de seniori la popice masculin, Electromureș Târgu-Mureș a învins duminică pe arena proprie formația Inter Petrila cu scorul de 6-2, puncte de echipă, 3121-2198 la numărul de popice doborâte și 17-7 la manșe câștigate. Medaliați cu bronz la ultima ediție a Campionatului Național, mureșenii s-au impus fără mari emoții. Avantajul gazdelor era deja după primul schimb unul considerabil. Ambii jucători ai echipei antrenorului Seres Jozsef care au intrat pe pistă și-au realizat punctul pentru echipă, câștigând toate cele patru manșe în fața adversarilor direcți. Majos Ferenc, chiar dacă nu a avut rezultate spectaculoase în cele patru manșe, a jucat cu o constanță de „cronometru”, reușind rezultate doar de 136 și 138 p.d. și un total de 548, față de doar 492 ale lui Florin Nițescu. Colegul său, Boér László a început în același ritm, cu două manșe de 139 p.d. După una de excepție, cu un valoros 163, a scăzut cu aproape 40 de „bețe” în ultima, dar a reușit victoria și în aceasta și punctul de echipă cu un total de 561 p.d.
Depășiți doar de colegi
El a fost depășit cu un singur popic în schimbul al doilea, dar de un alt mureșean, Szöcs József, care a cedat în schimb o manșă în fața lui Cristian Cimpoer. Primul mureșean care a cedat un punct de echipă a fost tot în schimbul al doilea, prin Florea Sandor, care a pierdut la ultimele lansări, la doar 9 popici întâlnirea cu Aurelian Costache, după ce la finalul manșei a treia cei doi erau la egalitate. Cu victoria asigurată, mureșenii au jucat relaxați finalul. György Árpád a obținut și el punctul pentru echipă, cu trei manșe și un total de 510 p.d. Al doilea punct al oaspeților a fost câștigat de Flavius Banga, care a reușit cel mai mare scor pentru hunedoreni (528 p.d.), dar reușit tot în ultima manșă în fața lui Nagy László, care a început foarte bine jocul, dar a ratat finalul, reușind un total de 513 p.d. Rezultatul este parțial satisfăcător, dar unul meritoriu, în special dacă se ține cont de faptul că echipa mureșeană evoluează din resurse proprii, cu deplasări pe banii componenților echipei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.