Home / Business / Elita firmelor mureșene premiată de CCI Mureș

Elita firmelor mureșene premiată de CCI Mureș

Distribuie

Vasile PopCamera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş organizează joi, 29 octombrie, ora 17:00, la restaurantul Hotelului Grand din Tîrgu Mureş a 22-a ediție a ceremoniei de decernare a diplomelor “Topului firmelor din judeţul Mureş”, o competiţie de marcă a operatorilor economici cu cele mai bune rezultate economico-financiare din județul Mureș La întocmirea clasamentului, au participat un număr de 16.055 societăţi comerciale care au depus bilanţul contabil la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Mureş. Dintre acestea, în Catalogul „Topul Firmelor din Judeţul Mureş” se regăsesc 740 de firme, dintre care 700 sunt laureate ale primelor 3 locuri, locul 1 revenind unui număr de 443 firme.  Alături de evidenţierea firmelor în cadrul clasamentelor pe grupe de activitate şi clase de mărime, vor fi acordate Diploma pentru Exportatorii de Top, Diploma de Excelenţă şi Trofeul de Excelenţă, precum și Diplomele de Onoare speciale pe care le acordăm femeilor manager de succes.

Celebrăm elita oamenilor de afaceri din județul Mureș în cadrul ediției 22 în cadrul festivitățiii ”Topul firmelor județului Mureș”. Sper să avem un număr de 250 de oameni de afaceri prezenți, la Hotelul Grand unde îi întâmpinăm cu muzica Filarmonicii Târgu-Mureș, după care va urma o seară mai deosebită. Metodologia este unică pe țară a Camerelor de Comerț, noi suntem îndreptățiți să facem acest top al firmelor din județ, având la bază cinci indicatori, respectiv cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Au depus bilanțul contabil la finanțe peste 16.000 de firme din care, în ”Topul Firmelor” se regăsesc un număr de 700 de firme, dintre care 443 de firme pe locul 1. Rezultatele lor  fac să ne situăm peste media pe țară, sunt societățile care dau eficiența județului, suntem mândri că există și ne mândrim cu ei. În cadrul evenimentului de joi de la Hotel Grand vom acorda diplome de merit pentru realizările anului 2014, precum și diplome de excelență pentru realizările deosebite în ultimii cinci ani. Ca o noutate, vom acorda diplome pentru zece femei manager de succes din județul Mureș”, ne-a declarat Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie Mureș.

 

De asemenea, verificati

O nouă destinație internațională de pe Aeroportul ”Transilvania”

Distribuie Aeroportul Internațional ”Transilvania” din Târgu Mureș își extinde oferta cu o nouă destinație, Antalya …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.