Home / Social / Campanie antidrog la UMF Târgu Mureș

Campanie antidrog la UMF Târgu Mureș

Distribuie

646x404

Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș a găzduit în această săptămână o activitate de prevenire a consumului de droguri adresată studenților de la Facultatea de Medicină – disciplina Științele Motricității. Activitatea a urmărit  creşterea  gradului de informare a studenților mediciniști în ceea ce privesc efectele consumului de droguri, dispoziţiile legale în domeniul prevenirii şi combaterii consumului și traficului de droguri, dar și promovarea serviciilor Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureș.

Totodată au fost discutate aspecte legate de implementarea proiectului local al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureş – Locuri de petrecere a timpului liber sigure”, fiind stabilite, împreună cu membrii Ligii Studenților Mediciniști, activitățile de prevenire a consumului de droguri  care se vor desfășura în cadrul evenimentelor cultural-artistice organizate de studenți.

În anul universitar 2015-2016, specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureş vor fi în mod constant alături de studenţi şi vor realiza activităţi de prevenire a consumului de droguri, precum şi o serie de acţiuni menite să îi sensibilizeze cu privire la efectele şi riscurile acestui fenomen. Totodată, potrivit specialiştilor CPECA Mureş, aceștia vor oferi consiliere cadrelor didactice în legătură cu aspectele de prevenire a consumului de droguri şi a noilor forme de substanţe psihotrope, cu mijloacele eficiente de realizare a activităţilor antidrog ce doresc să fie iniţiate.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: Sylevy Cleaning, eforturi pentru un Târgu Mureș mai curat

Distribuie Numeroase echipe ale societății Sylevy Cleaning desfășoară, zi de zi, activități de curățare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.