Campanie antidrog la UMF Târgu Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

Campanie antidrog la UMF Târgu Mureș

646x404

Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș a găzduit în această săptămână o activitate de prevenire a consumului de droguri adresată studenților de la Facultatea de Medicină – disciplina Științele Motricității. Activitatea a urmărit  creşterea  gradului de informare a studenților mediciniști în ceea ce privesc efectele consumului de droguri, dispoziţiile legale în domeniul prevenirii şi combaterii consumului și traficului de droguri, dar și promovarea serviciilor Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureș.

Totodată au fost discutate aspecte legate de implementarea proiectului local al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureş – Locuri de petrecere a timpului liber sigure”, fiind stabilite, împreună cu membrii Ligii Studenților Mediciniști, activitățile de prevenire a consumului de droguri  care se vor desfășura în cadrul evenimentelor cultural-artistice organizate de studenți.

În anul universitar 2015-2016, specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureş vor fi în mod constant alături de studenţi şi vor realiza activităţi de prevenire a consumului de droguri, precum şi o serie de acţiuni menite să îi sensibilizeze cu privire la efectele şi riscurile acestui fenomen. Totodată, potrivit specialiştilor CPECA Mureş, aceștia vor oferi consiliere cadrelor didactice în legătură cu aspectele de prevenire a consumului de droguri şi a noilor forme de substanţe psihotrope, cu mijloacele eficiente de realizare a activităţilor antidrog ce doresc să fie iniţiate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE