Home / Social / COMPERUR, șanse de angajare pentru cei din mediu rural

COMPERUR, șanse de angajare pentru cei din mediu rural

DSC_0623

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – implementează proiectul COMPERUR – Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Marţi, 27 octombrie, într-un cadru elegant şi plăcut în incinta Hotelului Plaza, a avut loc evenimentul „Târgul regional al locurilor de muncă“, dedicat persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi angajatorilor interesaţi să-şi recruteze personal.  Târgul a fost precedat de Seminarul de diseminare regional al proiectului COMPERUR în care a fost prezentat atât proiectul, cât şi rezultatele acestuia.

Participarea la târg a fost gratuită atât pentru angajatori cât şi pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă. Organizatorii au asigurat suport pentru întocmirea unui CV, a unei scrisori de intenţie, consiliere şi mediere în relaţia cu angajatorii.

Peste 200 de locuri de muncă

La deschiderea evenimentelor au fost prezenţi invitaţi ai unor instituţii şi organizaţiilor relevante din Târgu-Mureş şi Regiunea Centru, respectiv Ela Giurgea consilier, Claudia Dălălău, secretar cancelarie şi Ligia Marian, consilier fonduri europene, reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, Semina Baricz,  director executiv AJPIS Mureş, Torok Csaba, șef oficiu OTIMMC, Elisabeta Bogdan, director executiv adjunct AJOFM Mureş, dr. Dacia Hîncu  preşedinte şi Corina Câmpean, preşedinte executiv – Patronatul Femeilor de Afaceri din Regiunea Centru, Bogdan Bărbulescu, Prim-Vicepreşedinte Patronatul IMM Judeţean Mureş, Akos Daniel Mora – Director General MORAGROIND, Magda Bercea, Director Crucea Roşie Târgu-Mureş, Lili Micheu de la IEESR.

La târgul locurilor de muncă au fost prezente 33 de firme şi organizaţii din Târgu-Mureş, din mediul rural din judeţul Mureş şi din Miercurea Ciuc care au oferit în total 205 locuri de muncă. La târg au participat 190 de persoane, dintre care 130 din mediul rural, însumând  peste jumătate din grupul ţintă a proiectului COMPERUR.

Citeste si:  Percheziții la mureșeni bănuiți de înșelăciune

Participanţii care au optat pentru această opţiune, vor fi incluşi în reţeaua naţională dezvoltată în cadrul acestui proiect prin intermediul platformei www.jobgroup.ro care oferă avantaje multiple în materie de politici de resurse umane în ceea ce priveste reducerea costurilor şi eficienţei.

Toate detaliile legate de proiect sunt publicate pe www.comperur.ro, iar detaliile specifice Regiunii Centru pe https://www.facebook.com/comperur.centru .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Acident grav lângă Sighișoara!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină joi, 20 ianuarie, în …