Home / Social / Pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în Suedia

Pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în Suedia

poza ajofm

Li s-a ivit o nouă oportunitate mureșenilor care vor să lucreze în Suedia! EURES Suedia a solicitat sprijinul EURES România pentru realizarea unei acţiuni complexe de cooperare constând în organizarea unor sesiuni de informare şi a unor selecţii la Bucureşti în perioada 10-11 noiembrie 2015.

Potrivit informațiilor date de Gheorghe Ștef, director executiv AJOFM Mureș, angajatorii suedezi oferă 72 locuri de muncă în domeniul ICT şi Ştiinţelor vieţii, pentru următoarele meserii: dezvoltator software C/C++, C#, Java și .Net (10 posturi), inginer testare software (6 posturi), arhitect sistem software (6 posturi), dezvoltator software sisteme integrate (5 posturi), specialist rețea Transmission Control Protocol/Internet Protocol – TCP/IP (2 posturi), dezvoltator Web Front – End (1 post), programator securitatea rețelelor (1 post), dezvoltator JavaScript/Node.JS (1 post), inginer laborant (5 posturi), inginer ȋn biomecanică/neurobiologie/știința, biomaterialelor/biotehnologie/industria farmaceutică (5 posturi), microbiolog (5 posturi), biolog/cercetător ȋn biologie (5 posturi), cercetător ȋn genetică /bioinformatică (5 posturi), inginer ȋn tehnologia farmaceutică (5 posturi), farmacist (5 posturi), chimist/biochimist/neurochimist (5 posturi).

Ofertele sunt postate pe portalul naţional EURES ( www.eures.anofm.ro ).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au studii universitare sau postuniversitare și experiența profesională în domeniu, precum și cunoștințe foarte bune de limba engleză (scris, vorbit, citit) – nivel C1/C2.

Salariul este negociabil, ȋn funcție de experiența profesională. Pentru studii de licență se pornește de la un salariu de 27.000 SEK brut/lună (aprox. 2900 euro brut), iar pentru studii de masterat, salariul de ȋnceput este de 29.500 SEK brut/lună (aproximativ 3200 euro brut). Contractul de muncă este pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de 6 luni, ȋn funcție de domeniul de activitate.

Citeste si:  Destinația lemnelor din bradul de Crăciun anunțată de primarul Soós

Persoanele cu domiciliul în judeţul Mureş, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş, strada Iuliu Maniu nr.2, telefon 0265-266553, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

-cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

– copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

– C.V model  Europass (cu fotografie) în  limba germană (Lebenslauf);

– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Acident grav lângă Sighișoara!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină joi, 20 ianuarie, în …