Home / FC Municipal / Gest impresionant din partea lui Ndoye

Gest impresionant din partea lui Ndoye

Distribuie

3Senegalezul echipei ASA Târgu-Mureș, Ousmane Ndoye a impresionat o întregă Românie după ce a înscris golul victoriei frmației sale cu Concordia Chiajna în primul minut al prelungirilor. Acesta s-a dus mai întâi la banca de rezerve și s-a întors cu un tricou pe care era inscripţionat mesajul „condoleanţe românilor”, adresat victimelor tragicului accident de vineri noapte petrecut în clubul bucureștean Colectiv. În urmă cu doar câteva zile, acesta ratase o lovitură de la 11 metri tot la Chiajna, în partida din Cupa Ligii și echipa sa a fost eliminată din competiție. Acum a înscris golul victoriei, primul din acest sezon pentru ASA, dar nu s-a putut bucura suficient.
22Un tip foarte credincios, senegalezul a refuzat să se bucure, în semn de solidaritate cu victimele incendiului din centrul Capitalei. Mai mult, Ndoye şi-a găsit cu greu cuvintele în flash interviul acordat reporterilor la finalul partidei. „Dacă eram eu singur nu jucam. Nu vreau să văd lucrurile urâte, mă dor foarte tare. Jur că nu aveam gândul la fotbal. Ce am văzut era… Când m-am trezit de dimineaţă m-am gândit să dau gol şi să-l dedic românilor care au pierit acolo. N-am văzut în viaţa mea aşa ceva. Nici în Senegal. Nu ştiu ce să mai zic”, a spus printre lacrimi Ousmane.
Foto: Captură Digisport


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.