Două primării din județ vor primi autospeciale Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Două primării din județ vor primi autospeciale

chi

Donație la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” Mureș. Parcul auto al pompierilor mureșeni s-a îmbogățit cu patru autospeciale . În ziua de luni, 2 noiembrie, o delegație de pompieri din Marea Britanie a sosit la Târgu Mureș cu noi dotări pentru ISU Mureș.

DSC_4951

O delegaţie a pompierilor din Shropshire (Marea Britanie) condusă de comandantul John Redmond şi de dr. Steve Worrall, preşedintele Operaţiunii Sabre, a donat, luni, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” Mureş patru autospeciale, dintre care două de lucru cu apă şi spumă.

”Suntem onorați că avem asemenea prieteni. Nu au venit doar cu autospeciale,  ci și cu foarte multe cadouri pentru căminul de bătrâni din Sighișoara, cămin pe care nu-l ocolesc niciodată. Până acum au donat 23 de autospeciale , în vară au donat alte 5 care au ajuns la primăriile Râciu, Ibăneşti, Band, Batos, Gorneşti , iar cele cu apă şi spumă aduse acum vor ajunge la Băla şi Vătava. Prin această nouă donaţie avem 25 de primării din judeţ dotate cu autospeciale cu apă şi spumă’, a declarat colonel Dorin Oltean, comandantul ISU Mureş.

DSC_4931

Potrivit celor declarate de Dr. Steve Worrall , frăția dintre cele două nații s-a născut datorită unor britanici, participanți ai unor  cursuri pentru restaurarea clădirilor istorice în Sighișoara organizate de Fundația ”Mihai Eminescu”, care și-au exprimat dorința de a le proteja.

”Din nefericire, este din ce în ce mai multă nevoie ca acești oameni să-și facă datoria prompt și acești oameni nu au voie să greșească. Noi, cetățenii, atunci când formăm 112 avem cea mai mare nădejde și convingere că ei sunt cei care ne vor salva.  În urma tragicului eveniment de la București, am ajuns la anumite concluzii: instituțiile au funcționat așa cum trebuie în statul român și mi-a plăcut foarte mult reacția societății noastre care s-au solidarizat cu familiile victimelor. Trebuie să facem mai multe pentru viitor, să ne recunoaștem vulnerabilitățile, pentru a le corecta” a declarat prefectul dr. Lucian Goga.

DSC_4922

Delegația din Marea Britanie este formată din Carole Walker, Paul Owen, Luke Veal, Dan Hurst,   Simon Radcliffe, Craig Price,  Ian Pugh, Steve Purslow, Cllr Kevin Pardy, Cllr Malcolm Price , Dr. Steve Worrall, John Redmond .

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE