Share

Home / Sanatate / Curs postuniversitar despre lucrări medicale științifice

Curs postuniversitar despre lucrări medicale științifice

stire sesiune umgDisciplina Chirurgie IV din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș organizează, zilele de 19 și 20 noiembrie, în intervalul orar 14.00 – 18.00, la Centrul Integrat de Medicină Dentară UMF Tîrgu Mureș, cursul postuniversitar „Publicarea în reviste ISI – probleme curente și rezolvarea lor”. „Cursul este axat pe problemele practice întâmpinate de toți – conceperea și redactarea unei lucrări, documentare bibliografică, alegerea și interpretarea testelor statistice, managementul conflictelor de interese si alte probleme etice sau găsirea unei finanțări adecvate. Majoritatea lectorilor invitați sunt implicați în mod activ în acest sistem, opiniile și sfaturile lor fiind relevante și pertinente în vederea creșterii șanselor noastre de succes. Cu speranța că veți considera acest curs suficient de interesant și util, vă așteptăm cu prietenie colegială”, a transmis dr. Petre Boțianu, directorul cursului. Potrivit afișului evenimentului, lectorii care vor fi prezenți la curs sunt: prof. dr. Sanda Copotoiu, prof. dr. Marius Mărușteri, prof. dr. Vladimir Bacârea, conf. Olimpiu Sabău Pop, șef de lucrări Călin Avram, șef de lucrări dr. Petre Boțianu, șef de lucrări Tudor Călinici, șef de lucrări Peter Olah, șef de lucrări dr. Cosmin Moldovan, șef de lucrări dr. Septimiu Voidăzan.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la Spitalul de Urgență din Târgu-Mureș!

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs, conform Hotărârii Guvenrului 286/2011 cu modificările și …

Share
Share