Home / Social / Octav Russu, în direct cu mureșenii

Octav Russu, în direct cu mureșenii

Distribuie

octav - Copy

Octav Russu, medic primar ortoped-traumatolog va fi prezent în mijlocul mureșenilor, în ziua de 14 noiembrie, la « 11even Experiences » . Evenimentul va fi găzduit de Hotelul Grand începând cu ora 10.00 și face parte din seria naţională de evenimente social – motivaţionale, având tema „Despre oameni frumoşi şi poveştile lor”. 11even înseamnă 11 personalităţi, care, timp de 11 minute împărtăşesc celor din sală experinţele lor, trăirile, fricile sau necazurile peste care au reuşit să răzbată.

Potrivit organizatorilor, Octav merită toată atenția în primul rând pentru interesul ce-l acordă în chirurgia deschisă şi artroscopică a genunchiului, iar apo pentri că este membrul mai multor societăţi naţionale şi internaţionale de profil, şef lucrări la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, disciplina ortopedie. Octav insuflă aceleaşi pasiuni propriilor studenţi, fiind votat ca fiind preferatul acestora.
Își doreşte să nu se mulţumească niciodată să ajungă la o „ţintă” în sensul clasic al cuvântului, pentru că pe măsură ce ajungi la una, apar altele mai multe şi mai interesante, asta bineînţeles în condiţiile în care nemulţumirea este doar un motor, nu o stare de a fi. Răspunsul la o întrebare deschide cel puţin alte câteva noi întrebări.
Îşi doreşte ca lumea să fie mai bună, mai frumoasă, mai deschisă, iar lumea ortopedică să fie mai bine pregătită din punct de vedere al meseriei, oricare ar fi nivelul profesional al ortopedului (rezident, specialist, primar). Consideră că traiectul ascendent trebuie să facă parte din ADN-ul oricui – atingerea unui platou implică un traiect orizontal, urmat de unul descendent, ceea ce nu este deloc constructiv.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO/VIDEO: Târgu Mureș, orașul tuturor posibilităților sau orașul tuturor gropilor? – „Ocolești o groapă, dai în trei”

Distribuie „Municipiul Târgu Mureș – un oraș plin de istorie și cultură” este vechea etichetă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.