Misiuni în Kosovo îndeplinite de noul inspector șef al jandarmilor Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 832 Vizualizări

Misiuni în Kosovo îndeplinite de noul inspector șef al jandarmilor

DSC_4957

Bine instruit şi educat în îndeplinirea nobilelor sale misiuni, locotenent colonel Tiberiu Adrian Filipaş, noul inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Colonel Sabin Motora” Mureș a organizat miercuri, 4 noiembrie o conferință de presă în care a ieșit în față pentru a-și face cunoscută întreaga sa activitate.

În perioada 2002 -2003 a participat la o misiune internațională în UNMIK KOSOVO, Urosevac, ca și comandant pluton însărcinat cu organizarea, conducerea si coordonarea misiunilor specifice subunității dislocate în teatrul de operații din Kosovo. În perioada 2003-2004 și-a desfășurat activitatea ca și Comandant companie ordine public la Comandamentul de Jandarmi Județean Cluj  cu responsabilități de organizare, conducerea și coordonarea misiunilor specifice structurii. În perioada 2004 – 2005 a participat la o misiune internațională în UNMIK KOSOVO, Pec, ocupând funcția de adjunct al comandantului România SPU cu atribuții în organizarea, conducerea și coordonarea misiunilor specifice unității dislocate în teatrul de operații din Kosovo. Între anii 2005 – 2006 și-a desfășurat activitatea la Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca, ca și Comandant detașament AT, ocupându-se de organizarea, conducerea si coordonarea misiunilor în ordine și siguranță publică, intervenție Antiteroristă și acțiuni speciale. Între anii 2006-2007 a plecat într-o misiune internațională UNMIK KOSOVO, Pec ca și adjunct al comandantului România SPU, iar în perioada 2008-2010 într-o misiune internațională sub autoritatea Uniunii Europene. EUMM Georgia, ca și lucrător în cadrul biroului operații al comandamentului misiunii, cu responsabilitatea de a monitoriza acordul între părțile în conflict. Tot aici, doi ani mai târziu a participat la o misiune internațională ca și monitor în biroul Teritorial Zugdidi.

” Ca și inspector șef, nu am stabilit neapărat un set de obiective , obiectivul principal îl reprezintă atribuțiile din lege, cea care prevede un set de atribuții pe timp de pace și cea care prevede atribuții în situații excepționale. Nu vreau să implementez o optică personală, este important ca instituția să promoveze  climatul de ordine publică” a declarat locotenent colonel Tiberiu Adrian Filipaş. În încheiere, acesta ne-a asigurat că ușa lui va fi mereu deschisă înspre comunicare și receptarea corectă a mesajelor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE