Convocator – ROMCAB Business
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Convocator – ROMCAB

C O N V O C A T O R

Consiliul de Administrație al S.C. ROMCAB S.A, cu sediul în Tîrgu – Mureş, str. Voinicenilor nr. 35, jud. Mureş, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J26/764/1995, având C.U.I. 7947193, atribut fiscal RO, în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990, cu modificările și completările ulterioare, ale Legii nr. 297/2004, ale Regulamentului CNVM nr. 1/2006 privind emitenții și operațiunile cu valori imobiliare, ale Regulamentului CNVM nr.6/2009 privind exercitarea unor anumite drepturi ale acționarilor în cadrul adunărilor generale ale societăților modificat și completat prin Regulamentul CNVM nr.7/2010, și ale Actului Constitutiv al S.C. ROMCAB S.A, ca urmare a solicitării acționarului majoritar S.C. SADALBARI S.R.L. primită sub nr. 120/26.10.2015

CONVOACĂ

I. ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ a acţionarilor S.C. ROMCAB S.A. pentru data de 07.12.2015, ora 10.00, la sediul S.C. ROMCAB S.A, din Tîrgu-Mureş, str. Voinicenilor nr. 35, pentru toți acțonarii înregistrați la data de referință 27.11.2015

Și

II. ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ a acţionarilor S.C. ROMCAB S.A. pentru data de 07.12.2015, ora 12.00, la sediul S.C. ROMCAB S.A, din Tîrgu-Mureş, str. Voinicenilor nr. 35, pentru toți acțonarii înregistrați la data de referință 27.11.2015

cu următoarea

ORDINE DE ZI PENTRU ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ

1. Aprobarea modificării structurii Consiliului de Administrație al Societății, în sensul modificării numărului de membri de la 3 membri la 5 membri.

2. Majorarea numarului membrilor Consiliului de Administratie cu inca 2 (doi) membri in vederea asigurarii functionalitatii acestuia si intru respectarea Principiului VII din Codul de Guvernanta Corporativa al BVB Bucuresti. Durata mandatului acestora va fi aliniata la mandatul Consiliului de Administratie în funcțiune, respectiv până la data de 01.06.2016. Lista cu privire la numele, localitatea de domiciliu și calificarea profesională a persoanelor propuse pentru funcțiile de administratori se va afla la dispoziția acționarilor, atât la la sediul Societatii, cât și pe website-ul Societății, putând fi consultată și completată de aceștia conform legii, în zilele lucrătoare, între orele 09:00 -17:00.

3. Aprobarea limitelor generale ale remunerațiilor fixe și suplimentare cuvenite noilor membri ai Consiliului de Administrație.

4. Aprobarea cuantumului asigurării de răspundere profesională și a încheierii asigurării de către societate pentru noii săi administratori.

5. Aprobarea datei de înregistrare prin care se identifică acţionarii care urmează a beneficia de alte drepturi și asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adunării generale pentru 23.12.2015.

ORDINE DE ZI PENTRU ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ

1. Aprobarea modificării Actului Constitutiv, respectiv modificarea în mod corespunzător a unor articole din Actul Constitutiv al Societății după cum urmează: Capitolul Consiliul de Administrație, Art. 17- Administrarea Societății, Societatea este administrată de un Consiliu de Administrație format din 5 administratori desemnați de către adunarea generală ordinară a acționarilor.

2. Aprobarea datei de înregistrare prin care se identifică acţionarii care urmează a beneficia de alte drepturi și asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adunării generale pentru 23.12.2015

Dacă la prima convocare nu se întruneşte cvorumul legal necesar, a doua Adunare Generală Ordinară și Extraordinară a Acţionarilor se va ţine în ziua de 08.12.2015 orele 10.00, respectiv 12.00, tot la sediul menţionat al S.C. ROMCAB S.A, iar hotărârile se vor adopta potrivit dispoziţiilor legale.

(1) Unul sau mai mulți acționari reprezentând, individual sau împreună, cel putin 5% din capitalul social, au dreptul:
i) de a introduce puncte pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor, cu condiția ca fiecare punct să fie însoțit de o justificare sau de un proiect de hotărâre propus spre adoptare de Adunarea Generală a Acționarilor;
ii) de a prezenta proiecte de hotărâre pentru punctele incluse sau propuse a fi incluse pe ordinea de zi a Adunării Generale;
(2) Drepturile prevăzute la alin.(1) pot fi exercitate numai în scris, iar documentele vor fi depuse la sediul societății din Tîrgu-Mureș, strada Voinicenilor 35, sau transmise prin mijloace de curierat sau prin mijloace electronice având atașată semnătura electronică extinsă, la adresa de e-mail romcab@romcab.ro.
(3)Acționarii își pot exercita drepturile prevăzute la alin.1 lit.i) și ii) în termen de cel mult 15 zile calendaristice de la data publicării convocării. Fiecare acționar are dreptul să adreseze întrebari privind punctele de pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor, iar societatea va răspunde la întrebările adresate de acționari. Întrebările vor fi depuse în plic închis la sediul societății sau transmise prin mijloace de curierat sau prin mijloace electronice, având atașată semnatură electronică extinsă, la adresa de e-mail, romcab@romcab.ro.
Acţionarii pot participa la adunarea generală ordinară și extraordinară personal sau prin reprezentanţi, pe bază de procuri speciale.
Formularele de procuri speciale pentru reprezentanţii acţionarilor în Adunarea Generală Ordinară și Extraordinară a Acţionarilor sunt puse la dispoziţia acţionarilor de către societate începând cu data de 05.11.2015 pe website-ul S.C. Romcab S.A. www.romcab.ro, secţiune Acţionariat- Procură specială. După completare şi semnare, un exemplar în original se va depune/expedia prin poştă la sediul societăţii Romcab S.A. până la data de 04.12.2015 ora 12.00.
La Adunarea Generală Ordinară și Extraordinară a Acţionarilor sunt îndreptăţiţi să participe toţi acţionarii înregistraţi la Depozitarul Central la data de referinţă 27.11.2015.
Accesul acţionarilor îndreptăţiţi să participe la Adunarea Generală Ordinară și Extraordinara a Acţionarilor este permis în urma verificării identităţii acestora, făcută în cazul acţionarilor persoane fizice cu actul de identitate (buletin de identitate, carte de identitate şi paşaport pentru cetăţenii străini) sau în cazul persoanelor juridice şi al acţionarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicirea dată persoanelor fizice care le reprezintă.
Materialele informative referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi precum şi proiectul de hotărâre pot fi consultate pe site-ul societăţii www.romcab.ro, secţiunea Acţionariat.
Clarificări şi informaţii suplimentare referitoare la Adunarea Generală Ordinară și Extraordinara a Acţionarilor din data de 07.12.2015/08.12.2015 se pot obţine la numărul de telefon 0265-312540 sau pe e-mail romcab@romcab.ro.

CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE
PREȘEDINTE
Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE