Frunda Gyorgy „n-ar zice nu” la şefia UDMR Politic
  • admin
  • 6 comentarii
  • 156 Vizualizări

Frunda Gyorgy „n-ar zice nu” la şefia UDMR

frundaFostul consilier onorific al ex-premierului Victor Ponta a mărturisit, într-un interviu acordat cotidianului „Evenimentul zilei”, că în cazul în care colegii i-ar cere, ar fi de acord să candideze la preşedinţia UDMR. De asemenea, Frunda Gyorgy a catalogat relaţia cu actuala conducere a UDMR drept „rece”, mai „puţin colegială”.

„Ponta are o mare datorie, autostrăzile, aici a greşit!”

Interviul a fost acordat în contestul demisiei lui Victor Ponta, despre care Frunda Gyorgy a afirmat că a avut o guvernare cu rezultate bune, mai puţin la capitolul referitor la construirea de autostrăzi. „Guvernul lui Ponta a făcut lucruri bune. Astăzi oamenii au o stare emoţională, dar în săptămânile viitoare vă vor spune că trăiesc mai bine decât acum doi-trei ani, că au salariile mai mari, că pensiile s-au mai îndreptat, că economia a mişcat şi mişcă în continuare… Ponta are o mare datorie, autostrăzile, aici a greşit! În rest, omul ăsta are o bază de încredere similară cu a domnului Tăriceanu. Sunt oameni care au făcut ceva. Cred că dacă în viitor Victor Ponta va mai dori să facă politică, el va avea un culoar de revenire cert, dar cu altă echipă, nu cu un Brutus lângă el, care să aştepte momentul în care să-i bage cuţitul în spate”, a declarat Frunda Gyorgy în interviul pentru „Evenimentul zilei”.

„Dacă s-ar cere să vină un om cu experienţă…”

O altă temă de discuţie abordată a fost cea a situaţiei din prezent din cadrul UDMR. „Cred că un preşedinte al unui partid politic trebuie să răspundă la telefon, oricine l-ar suna. Marko Bela răspundea sau suna pe toată lumea înapoi. Kelemen Hunor, dacă-l sun eu sau un preşedinte de filială, nu răspunde şi nici nu sună înapoi”, a arătat fostul senator UDMR. „Dacă în conjunctura politică de după alegeri s-ar cere să vină un om cu experienţă la conducerea UDMR care să reuşească să facă o echipă nouă, unde să se îmbine experienţa celor care au avut rezultate cu cei din echipa tânără, poate n-aş zice nu”, a răspuns Frunda Gyorgy, întrebat fiind dacă este interesat de funcţia de preşedinte al UDMR.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE