Home / Sport / Victorie la pas înaintea derby-ului campionatului

Victorie la pas înaintea derby-ului campionatului

Distribuie

asa femÎn etapa a VII-a a Superligii feminine de fotbal, ultima a turului, ASA Târgu-Mureș s-a impus duminică pe teren propriu cu scorul de 6-0 (3-0) în fața formației bistrițene Heniu Prundu Bârgăului. Au înscris Bianca Sandu (min. 21-din 11 metri și 33), Sarosi Csilla (min. 38), Crina Tămaș (min. 59), Mădălina Boroș (min. 80) și Széles (min. 88).
Partida s-a disputat practic într-un singur sens, portarul mureșencelor, Andreea Părăluță fiind deseori ieșită până în apropierea centrului terenului. Cu toate acestea, echipa oaspete, redutabilă în sezonul trecut, a fost învinsă pentru prima dată doar în urma unei lovituri de pedeapsă, aproape de jumătatea primei reprize. Sandu a transformat și tot ea a dublat avantajul după 12 minute, iar Sárosi a stabilit scorul primei reprize cu o lovitură de cap. În ciuda avantajului deja confortabil de pe tabelă, jocul echipei mureșene a lăsat de așteptat, motivul principal fiind numeroasele absențe din componența lotului, cauzate de accidentări.
Într-un singur sens și după reluare
Partea a doua a fost dominată și mai categoric de echipa antrenorului Seches Carol. Tămaș a făcut 4-0 cu un șut din interiorul careului, după care oaspetele s-au concentrat îndeosebi pe limitarea proporțiilor scorului, încercând pe cât posibil să prăstreze posesia și să-și țină adversara departe de poartă. Mureșencele au ajuns cu ușurință în preajma careului advers, dar imprecizia șuturilor, sau intensitatea acestora au păstrat scorul la „doar” patru goluri diferență până aproape de final. În minutul 80, Mădălina Boroș a reușit totuși să puncteze la o minge preluată în fața careului mic, finalizată cu un șut fără speranțe pentru portarul bistrițencelor. După alte câteva ocazii clare irosite de gazde, Széles a trimis cu capul în plasă centrarea venită de pe partea stângă de la conaționala din Ungaria, Dénes, stabilind scorul final. Mureșencele rămân în plasa liderului Olimpia Cluj, pe care le vor întâlni în duminica viitoare pe teren propriu, duminică, 15 noiembrie, de la ora 11.00. Va fi prima etapă a returului, dar chiar și în cazul unei victorii, clujencele au prima șansă până la miniturneul play-off, golaverajul acestora fiind cu mult superior.
ASA a aliniat formația: Părăluță, Toth, Göder, A. Boroș, M. Boroș, Széles, B. Sandu, Dénes, Gorea, Meleacă (55 Máthé), Sárosi (55 Tămaș).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.