CSU Medicina se îndepărtează de play-off CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

CSU Medicina se îndepărtează de play-off

voleiFără replică în fața campioanei
Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureş a cedat sâmbătă cu un categoric 3-0 (21, 16, 13), partida din etapa a VI-a a Diviziei A1, susținută în deplasare la campioana ultimei ediții, Volei Alba Blaj. Pentru campioana României a fost mai degrabă o repetiţie reuşită înaintea meciului din grupa Ligii Campionilor cu Nordmeccanica Piacenza, de miercuri, 11 noiembrie. Mureșencele au reușit doar în primul set să păstreze jocul mai echilibrat, după care, în umătoarele două seturi gazdele au dominat categoric. Pentru CSU Medicina seria partidelor cu fruntașele ultimei ediții s-a încheiat fără puncte, cu doar un set câștigat în patru partide. Mureșencele vor întâlni în etapa viitoare pe teren propriu formația Rapid București.
Antrenorul Atanas Petrov a aliniat sextetul: Olivera Medic, Roxana Iancu, Nikoleta Perovic, Samara Franchin, Sofija Medic și Alexandra Babaş, cu Andreea Ispas- libero. Au mai evoluat: Carmen Arniceru Andreea Petra,, Eliza Varga, Bianca Paşca şi Loredana Dobriceanu.

După două victorii de câte 3 puncte în primele două etape ale noii ediții, CSU Medicina nu a mai obținut niciun punct în următoarele patru etape și a coborât pe locul 8 al clasamentului. Pentru mureșence urmează o serie de jocuri mai „accesibile”, cu excepția etapei din săptămâna viitoare, când vor juca în deplasare la Dinamo Romprest București. În etapa a VII-a, „medicinistele” primesc sâmbătă, 14 noiembrie, vizita formației Rapid București, apoi cea a ieșencelor de la ACS Penicilina, după care se vor deplasa la CSM Lugoj și încheie turul cu partida de pe teren propriu cu Unic LPS Piatra Neamț, în 12 decembrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE