Home / Sanatate / Peste 100 de posturi scoase la concurs la Spitalul de Urgență

Peste 100 de posturi scoase la concurs la Spitalul de Urgență

Distribuie

angajari urgentaVești bune pentru personalul medical care își caută un loc de muncă. Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Tîrgu Mureș scoate la concurs, în perioada 11 – 24 noiembrie, 115 posturi vacante. Potrivit SCJU Tîrgu Mureș, dintre acestea, 44 sunt posturi de asistent medical generalist. Mai este vorba și despre un post de moașă, patru posturi de asistent medical generalist la Unitatea de transfuzii sanguine, două posturi de asistent de farmacie, patru posturi de asistent medical specialitatea radiologie, două posturi de asistent medical specialitatea laborator, trei posturi de asistent medical specialitatea balneofiziokinetoterapie, trei posturi de registrator medical, 32 de posturi de infirmieră, 13 posturi de îngrijitoare și șapte posturi de brancardier. În data de 25 noiembrie, va avea loc selecția dosarelor, urmând ulterior să se desfășoare testarea psihologică. Pentru registratori medicali și îngrijitoare, proba practică va avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 08,30. Pentru asistenți medicali, proba scrisă va avea loc în aceeași zi, de la ora 09,00. Pentru infirmieri și brancardieri, proba scrisă va avea loc tot în 4 decembrie, de la ora 12,00. Interviul va avea loc în data de 9 decembrie, de la ora 9,00. Informații suplimentare se pot obține la Biroul Organizare (camera 4107) sau la numărul de telefon: 0265-212.111, interior 462 – persoana de contact Lidia Sabău, secretarul comisiei de concurs. De asemenea, informații se mai pot obține de pe site-ul unității spitalicești: www.spitalmures.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.