11 personalități din Tîrgu Mureș își spun poveștile de viață Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 2101 Vizualizări

11 personalități din Tîrgu Mureș își spun poveștile de viață

eveniment caritabilJCI Tîrgu Mureș organizează, sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 10,00, la Hotelul Grand. a doua ediţie a evenimentului „11even Experiences Tîrgu Mureș”. Pornind de la premisa că emoţiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră.
Evenimentul „11even Experiences” face parte din seria naţională de evenimente social – motivaţionale, având tema „Despre oameni frumoşi şi poveştile lor”. 11even inseamnă 11 personalităţi, care, timp de 11 minute impărtăşesc celor din sală experinţele lor, trăirile, fricile sau necazurile peste care au reuşit să răzbată. „Consider că 11even Experiences este un eveniment care le lipsește mureșenilor deoarece nu trebuie să uităm că, de cele mai multe ori, modelele și surse de inspirație de care avem nevoie se află chiar lângă noi. Pe scena 11even vor urca personalități din comunitatea noastră, și nu numai, care ne vor împărtăși din experiențele lor. Vom râde și ne vom simți bine într-o atmosferă caldă, deschisă”, a declarat Carmen Moldovan, președinte JCI Mureș, Project Manager 11even.

Cine sunt cele 11 personalități
Își vor împărtăși poveștile de viață Cora Muntean, jurnalist, Vizi Imre, muzician, Simona Ciff, psiholog, Baghiu Maria Despina, profesor doctor în pediatrie, Cornel Marian Hoza, antreprenor, Gabriela Farczadi, laborant biolog și membru fondator al asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer”, Hedi Hoka, psiholog, Dan Maşca, antreprenor, Octav Russu, medic primar ortoped-traumatolog, Sabău Ioan Pop, prof. univ. dr. Emerit în drept, și Victor Miron, antreprenor. „Este un eveniment în care împărtăşim emoţii şi, mai mult decât orice, ajutăm. „11even Experiences” este un eveniment caritabil, jumătate din profiturile realizate mergând în sprijinul asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer”, al cărei scop este de a aduce o clipă de fericire în viaţa copiilor care suferă de cancer şi leucemie. Vă invităm, aşadar, să vă lăsaţi inspiraţi şi să petreceţi câteva ore într-o companie de excepţie”, a arătat Carmen Moldovan. Informaţii bilete: Student – 30 lei, Standard – 50 lei, VIP (include o sesiune de networking cu toţi speakerii şi echipa după eveniment şi degustare de vin) – 100 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE