Home / Sanatate / Angajați ai UPU-SMURD Tîrgu Mureș, decorați de Klaus Iohannis

Angajați ai UPU-SMURD Tîrgu Mureș, decorați de Klaus Iohannis

smurd

Medici și asistenți medicali ai SMURD și ai UPU-SMURD Tîrgu Mureș au fost decorați de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a semnat, astăzi, două decrete în acest sens. Potrivit Administrației Prezidențiale, în semn de apreciere pentru înaltul profesionalism dovedit și a rezultatelor remarcabile obținute în executarea misiunilor încredințate, pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieți omenești, președintele Klaus Iohannis a conferit:

* Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, sublocotenentului Pamfilie Pamfil-Alin Moldovan și căpitanului Ion Caius-Ștefan Săceanu

* Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Ioan Dorin Oltean

* Medalia „Bărbăție și Credință” clasa a III-a, cu însemn pentru militari, plutonierului adjutant șef Ioan-Liviu Sima.

Decorarea a fost făcută la propunerea viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne.

De asemenea, în semn de apreciere pentru înaltul profesionalism dovedit și a rezultatelor remarcabile obținute în executarea misiunilor încredințate, pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieți omenești, președintele Klaus Iohannis i-a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofițer lui Cristian-Marius Boeriu, medic UPU-SMURD Târgu Mureș.

Șeful statului a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler medicilor Apor Bartoș, Paul-Bogdan Csillag, Puiu Ioan Popescu, Maria Salanța, Estrela Suciava, Teodora Sorana Truța de la UPU — SMURD Tîrgu Mureș, Sergiu-Dumitru Oltean — coordonator dispecerat integrat Mureș,

Iohannis a acordat, totodată, Medalia „Meritul Sanitar” clasa a II-a asistentei medicale Hajnal-Erzsebet Vass (UPU — SMURD Tîrgu Mureș) și Medalia „Meritul Sanitar” clasa a III-a asistenților medicali Maria-Elena Casoni, Mihaela Moise-Duca, Bianca Laslo, Camelia Fiordean (UPU — SMURD Tîrgu Mureș).

Decorarea acestora a fost făcută la propunerea ministrului Sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bilanțul ”Maratonului vaccinării” de la UMFST

”Maratonul vaccinării – UMFST continuă să vaccineaze” s-a încheiat luni, 7 iunie. ”Timp de 72 …