Centrul comercial InterCora, inaugurare cu branduri de renume Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 1535 Vizualizări

Centrul comercial InterCora, inaugurare cu branduri de renume

111Dezvoltatorul imobiliar APG Development Târgu-Mureş va deschide joi, 19 noiembrie 2015, un nou centru comercial la Târgu-Mureş. Acesta va funcţiona pe strada Gheorghe Doja, în vecinătatea magazinului Kaufland, şi va avea suprafaţa de 7.372 metri pătraţi.

Branduri cunoscute

Contactată de cotidianul Zi de Zi, Ana Maria Tudor, reprezentantă a companiei Intercora Management Holding, care va administra proiectul comercial, a menţionat că în incinta centrului comercial de la Târgu-Mureş vor funcţiona branduri de renume cum ar fi Sportisimo, care va deschide un magazin în premieră pentru România. “Centrul comercial va fi deschis în data de 19 noiembrie 2015. Chiriaşii noştri, care vor deschide magazine în cadrul centrului nostru comercial, sunt KFC – vor deschide un restaurant drive-thru, dm drogerie markt, Flanco, Animax, Romalia, Mr. Gift, Merkur – care va avea un supermarket de 2.000 metri pătraţi, Sportisimo – primul magazin Sportisimo din România se deschide la Târgu-Mureş, Pepco, Takko Fashion, Deichmann. Centrul comercial pe care îl deschidem luna aceasta este al 17-lea proiect dezvoltat de noi. Administrarea centrului comercial va fi făcută tot de către noi”, a precizat Ana Maria Tudor.

Potrivit panoului de şantier, beneficiarul investiţiei este APG Development Târgu-Mureş SRL, societate care conform portalului www.listafirme.ro a fost înfiinţată la data de 20 martie 2015, cu doi asociaţi persoane juridice, Alpha Real Estate Investment SRL şi Alpha Property Development SRL, şi un administrator persoană juridică, InterCora Management Holding SRL.

Centrul comercial a fost proiectat de SC Arhitecton SRL Târgu-Mureş şi a avut un antreprenor general, SC Multinvest SRL Târgu-Mureş.

1 caseta 1

Spaţii închiriate pentru magazine

Chiriaş                        Suprafaţa

Merkur                          2.051 mp

Sportisimo                      738 mp

Domo                              717 mp

Deichman                        518 mp

Pepco                              490 mp

Takko                              486 mp

dm drogherie                  433 mp

KFC                                365 mp

Spirit Pub Factory          309 mp

(Sursa: www.intercora.cz)

1B de sus

Portofoliu impresionant

Grupul developer ceho-bavarez pentru proprietăţi imobiliare de comerţ cu amănuntul InterCora funcţionează din anul 1991. Se ocupă cu obţinerea de terenuri, cu construirea şi închirierea proprietăţilor imobiliare, cu predilecţie pentru comerţul cu amănuntul.

Developerul ceho-bavarez a proiectat şi a închiriat cu mult peste 250 de centre comerciale cu o suprafaţă totală de peste 1,5 milioane metri pătraţi de suprafaţă funcţională.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!