Home / Social / Ajută la dotarea maternităților din județ!

Ajută la dotarea maternităților din județ!

Distribuie

copil

Organizația Salvați Copiii filiala Mureș demarează un eveniment de strângere de fonduri, în ziua de 21 noiembrie, de la ora 10.00, în Promenada Mall. Scopul acțiunii este de a aduna fondurile necesare pentru achiziționarea echipamentelor medicale, care pot asigura cea mai bună îngrijire a nou-născuților prematuri. În acest sens, se urmărește dotarea Secției de Neonatologie Prematuri -Spitalul Clinic Județean Mureș cu un aspirator secreții, infuzomate tip Agilia și cântare copii.

Campania este o activitate din proiectul “Fiecare Copil Contează”, proiect inițiat de Salvați Copiii în anul 2010 ca parte a campaniei mondiale Every One, care urmăreşte reducerea mortalităţii infantile şi a copiilor până la cinci ani. Prin proiectul “Fiecare Copil Contează”, membrii organizației propun diminuarea cu 15% a mortalităţii infantile şi a mortalităţii copiilor sub cinci ani, în perioada 2010 – 2015.

În urma campaniilor organizate pe plan local, începând cu anul 2012 și până în prezent, Salvați Copiii a dotat Secția de Neonatologie Prematuri – Spitalul Clinic Județean Mureș cu un audiometru în valoare de 11 532 euro și un monitor de funcţii vitale, un compresor medical de aer în valoare de 6 200 euro precum și Clinica de Neonatologie – Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș cu un incubator de transport în valoare de 10 000 euro.

Oricine poate susține lunar proiectul organizaţiei Salvaţi Copiii pentru dotarea maternităţilor cu echipamente medicale. Contribuţia lunară poate face diferenţa pe termen lung. Din acest motiv, Salvaţi Copiii oferă cea mai uşoară metodă de a susţine această cauză: trimiteți un SMS la 8844!

Mai multe informații despre donația prin sms găsiți accesând acest link: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040007


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.