Home / CSU Medicina CSŞ / Victorie rapidă cu Rapid

Victorie rapidă cu Rapid

Distribuie

voleiÎn etapa a VII-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a învis sâmbătă seara fără emoții în partida disputată pe teren propriu cu Rapid București. După două victorii în primele două etape, urmate de patru eșecuri cu un singur set câștigat în fața primelor patru clasate ale ediției trecute, mureșencele au reușit să treacă la pas cu 3-0 (25-7, 25-18, 25-19) de ultima clasată. Rezultatele relativ echilibrate ale seturilor doi și trei s-au datorat mai degrabă momentelor de relaxare după ce desprinderile erau deja decisive. Partida nu a avut practic istoric. Primul set a fost mai degrabă un galop de sănătate pentru echipa antrenorului Atanas Petrov. Acesta a început jocul cu sextetul: Nikoleta Perovic, Olivera Medic, Roxana Iancu, Ivana Zburova, Sofia Medic, Loredana Dobriceanu și Andreea Ispas- libero. Prima schimbare a efectuat-o abia la 21-7, când a introdus-o pe Andreea Petra. Rapidistele au reușit primul punct abia la 0-7 și al doilea la 10-1, la al doilea timp tehnic scorul era 16-6 și până la final au mai reușit un simgur punct.
CSU Medicina depășește „pasa neagră” cu ultima clasată
Debutul setului secund a arătat o tentativă a oaspetelor de a se menține în joc. Au condus cu 4-3, dar la primul time-out mureșencele conduceau cu 8-5. Pe serviciul lui Perovic, s-au desprins până la 12-5, după care au apărut semnele de relaxare. Vișiniile s-au apropiat în câteva rânduri amenințător, dar de fiecare dată „medicinistele” au apăsat pe accelerație. După 16-11 la al doilea timp tehnic, pe serviciile Andreei Petra s-a ajuns la prima minge de set la 24-14. S-au pierdut din nou patru mingi consecutive, dar fără emoții pentru câștigarea actului secund. Cu rotații pentru a oferi tuturor jucătoarelor posibilitatea de a juca, cu Carmen Arniceru, Elisazet Varga sau Alexandra Babaș în teren, mureșencele s-au desprins din startul setului trei din nou la 7-1 și 8-2 la primul tim-out tehnic. A urmat 12-3 și o nouă relaxare a gazdelor. Aceasta a dus scorul la 14-12 și a fost nevoie de intervenția tehnicianului pentru a reconcecta echipa la joc. S-a ajuns la 18-12, după care a urmat un nou declick. Fără pretenții de a obține mai mult, oaspetele au redus diferența o dată la 3 puncte, dar mureșencele au încheiat partida de 3 puncte fără emoții.

stire galerieDominați doar în tribună
Admirabilă a fost mica galerie a echipei feminine de volei Rapid București. Aflată pe ultimul loc al Diviziei A1, singura echipă fără punct câștigat în cele șapte etape disputate, echipa bucureșteană a fost însoțită de un grup de suporteri alcătuit din 12-15 persoane. Aceștia au ocupat loc în tribunele sălii UMF și și-au susținut echipa pe tot parcursul partidei, indiferent de rezultatul nefavorabil echipei lor de suflet, care a cedat fără drept de apel în fața mureșencelor de la CSU Medicina. Este un exemplu de urmat și pentru mureșenii care-și apostrofează jucătorii, indiferent de disciplină, după fiecare fază nereușită. Deși echipa lor a fost depășită categoric în teren, aceștia au dominat categoric tribuna.

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureş continuă promovarea sportului în școli

Distribuie CSM Târgu Mureș continuă să încurajeze practicarea sportului în rândul tinerilor, aducând bucuria baschetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.