Home / Social / Noemi Gaspar este „Miss UniFEST” 2015

Noemi Gaspar este „Miss UniFEST” 2015

Distribuie

2 miss unifestOpt dintre cele mai frumoase, curajoase și ambițioase studente din Tîrgu Mureș au concurat, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru titlul de „Miss UniFEST” 2015. Concursul a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din cadrul festivalului studențesc. Noemi Gaspar a câștigat, anul acesta, atât titlul de „Miss UniFEST”, dar a fost desemnată și Miss Popularitate.

Festivalul „UniFEST” a ajuns, sâmbătă, la final. După o săptămână plină de activități dintre cele mai diverse, seara de sâmbătă a fost dedicată frumuseții. În patru probe, cele opt finaliste şi-au etalat frumuseţea şi au dat tot ce au avut mai bun pentru a obţine cel mai râvnit titlu. Din spectacol n-au lipsit prezentările de modă, momentele artistice, soliștii și dansatorii.

1 miss unifestUn vis împlinit
Câștigătoarea titlului de „Miss UniFEST” 2015, Noemi Gaspar, are 21 de ani, este la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, și spune că i-au plăcut întotdeauna concursurile de frumusețe. Ea își dorește să fie un medic bun și o regină a frumuseții. Un vis i s-a împlinit sâmbătă. „M-am înscris la acest concurs pentru că îmi place să încerc lucruri noi și întotdeanua mi-au plăcut concursurile de frumusețe. Am avut niște probe de modelling, dar acesta a rămas un hobby. Mi-am făcut prieteni noi și a fost o experiență de neuitat. Sunt foarte mândră și bucuroasă că am câștigat locul I și Miss Popularitate și că voi reprezenta mai departe studentți din Tîrgu Mureș la etapa națională. Am avut două vise mari: să fiu regina frumuseții și să fiu un medic bun recunoscut. Acum, un vis mi s-a împlinit”, a transmis Noemi Gaspar.

3 madalina macarie II„Mulțumim organizatorilor pentru momentele în care ne-am simțit frumoase”
Mădălina Macarie, studentă în anul II la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, a obținut premiul al doilea. Tânăra s-a arătat încântată de premiu și a subliniat că locul al doilea nu reprezintă neapărat un număr de ordine în clasament, ci e dovada naturaleții și a încrederii în propria persoană. „Rutina zilnică si cotidianul m-au determinat să experimentez ceva nou și să particip la concursul de Miss din cadrul festivalului studențesc „UniFEST”. Inițial, am fost reticentă și oarecum emotivă vizavi de acest concurs, însă ulterior am reușit sa îmi intru în rol pe scenă, ajungând să fiu pe placul juriului. Locul al doilea la Miss „UniFEST” nu reprezintă neapărat un număr de ordine în clasament, ci e dovada naturaleții și a încrederii în propria persoană, importantă fiind încercarea de a fi acolo, în lumina reflectoarelor, alături de alte șapte reprezentante ale sexului frumos, sub atenta analiză a publicului. Vreau să închei prin a le mulțumi organizatorilor pentru buna desfășurare a concursului și pentru momentele în care noi am reușit să ne simțim frumoase doar prin intermediul lor”, a transmis Mădălina Macarie.

Foto: Matei Radu

4 concurente

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Angajări la început de an

Distribuie În primele două luni ale anului 2024, ca urmare a implementării Programului Naţional de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.