Organizarea activităților privind ordinea și siguranța publică Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Organizarea activităților privind ordinea și siguranța publică

5501890-mediafax-foto-liviu-adascalitei

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, participă la şedinţele organizate de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, pentru îmbunătăţirea climatului de ordine şi siguranţă publică în judeţul Mureş, potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul Județean de Poliție Mureș.

În zilele de 18 şi 19 noiembrie, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, vor participa la ultimele şedinţe zonale din seria celor organizate în această lună, de către Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, la care sunt invitaţi principalii factori care pot contribui la identificarea celor mai bune soluţii pentru îmbunătăţirea climatului de ordine şi siguranţă publică pe teritoriul localităţilor din judeţul Mureş. În data de 18 noiembrie, de la ora 13.00, în municipiul Tîrgu Mureş, ședința se va desfășura alături de şeful inspectoratului, reprezentanţii din partea Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş, Poliţiei Oraşului Ungheni şi Secţiilor de  Poliţie Rurală Gorneşti, Band, Rîciu şi Ungheni. În ziua de 19 noiembrie, în municipiul Sighişoara,  vor fi prezenți şeful inspectoratului, reprezentanţii Poliţiei Municipiului Sighişoara şi Secţiei de Poliţie Rurală Sighişoara.

În cadrul acestor acțiuni se fac informări şi se poartă discuţii privind starea infracţională şi contravenţională în teritoriul de competenţă, colaborarea dintre autorităţile locale şi poliţie în domeniul ordinii publice, măsurile şi propunerile pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă.

La întâlniri, din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş participă şeful inspectoratului, alături de şefii poliţiilor municipale şi orăşeneşti, şefii secţiilor de poliţie rurală şi şefii posturilor de poliţie comunale, în funcţie de programul stabilit. În Luduş, Tîrnăveni, Reghin şi Sovata, întâlnirile programate au avut loc în prima parte a lunii noiembrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE