Performantul Hyundai H350, disponibil la Mondo Trade Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Performantul Hyundai H350, disponibil la Mondo Trade

mondo tradeRețeaua de distribuitori Hyundai Auto România, reprezentată la Târgu-Mureș de firma Mondo Trade, pune la dispoziția clienților noua divizie de comerciale – H350.

Aceasta dispune de o platformă flexibilă și de trei variante de caroserie: van, bus cu 14 locuri pentru transport persoane și autoșasiu. ”România se află printre primele țări din Europa în care este disponibilă noua gama de comerciale. Proiectat pentru piața europeana, H350 își propune să depășească standardele actuale, în primul rând cele referitoare la fiabilitate, dovada în acest sens fiind și garanția de trei ani fără limită de kilometri oferită de producător”, a declarat Teodor Brusalis, directorul executiv al Hyundai Auto Romania.

Echipa de ingineri Hyundai, specializată pe partea de autovehicule comerciale, și-a concentrat eforturile în cinci direcții cheie în procesul dezvoltării modelului H350: eficiența, sarcina, siguranța, fiabilitatea și performanța.

Hyundai H350 se remarcă prin spațiul generos, cu o zonă de încărcare de 1.955 mm înălțime, 1.795 mm lățime și 3.100 mm lungime, având capacitatea de a transporta până la cinci europaleți (1.200 mm x 800 mm x 900 mm), care pot fi încărcați cu ușurință datorită celei mai ample deschideri din clasă: 1.795 mm x 1.956 mm.

În România, H350 este disponibil în două versiuni de motorizare diesel 2.5 litri, Euro 5/ Euro 6, dezvoltând o putere de 150 CP / 170 CP (110 kW / 373 Nm sau 125 kW / 422 Nm). Propulsoarele turbo puternice, echipate cu o cutie manuală în șase trepte, oferă cuplu suficient pentru a transporta încărcături cu sarcini ridicate de până la 1.5 tone, la care se adaugă o capacitate de remorcare de până la 2.5 tone.

Siguranţă şi confort

H350 beneficiază de cele mai recente dotări de siguranță activă și pasivă. Sistemul de frânare performant este completat de un sistem de control electronic al stabilității. Pentru un plus de siguranță, H350 este echipat cu sistem de asistență la pornirea în rampă. De asemenea, sistemul de protecție împotriva răsturnării asigură stabilitatea în viraje. Printre echipamentele de siguranță pasivă se numără șasiul monococa, ce încorporează în proportie de 75% oțel de înaltă rezistență, creând astfel un cadru rigid, cu o structură închisă pentru durabilitate maximă.

Dinamica șasiului a fost regândită pentru a oferi confort și manevrabilitate sporite. Suspensia față independentă McPherson, cu arc transversal din material armat cu fibră de sticlă, completată de suspensia spate cu arc parabolic cu o singură foaie, au fost setate pentru a oferi călătorii cât mai plăcute. Această combinație asigură izolarea vibrațiilor și o absorbție optimă a imperfecțiunilor suprafeței de rulare. Bara stabilizatoare contribuie la ținuta corectă de drum.

H350 are cel mai ridicat nivel de rezistență la coroziune din clasă, ca rezultat al tehnologiei “Body In White” de asamblare a elementelor din tablă ale caroseriei. Hyundai H350 este conceput în proportie de 98% din oțel anti-coroziune, șasiul autovehiculului fiind protejat prin vopsire în câmp electrostatic, pentru mai multă protecție.

H350 beneficiază de trei ani garanție fără limită de kilometri, care va însoți fiecare nou model comercializat, precum și 10 ani de protecție anticorozivă la străpungere. Pachetul include, de asemenea, și trei ani de asistență rutieră.

Mondo Trade

Adresa: Strada Gheorghe Doja nr. 225

Târgu-Mureş, 540236, România

Vânzări auto

Telefon: 0265-213.444

E-mail: salonauto@mondotrade.ro

Service

Telefon: 0265 253 447

E-mail: service.auto@mondotrade.ro

Despre Hyundai

Hyundai Auto România, parte a Grupului Țiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 și aduce pe piața națională nouă modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât și din cea a autovehiculelor comerciale ușoare. Fondată în 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începand din anul 2007.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE