Poziţia UNPR Mureş vis a vis de Guvernul Cioloş Politic
  • admin
  • 4 comentarii
  • 99 Vizualizări

Poziţia UNPR Mureş vis a vis de Guvernul Cioloş

puiacPreşedintele filialei UNPR Mureş, Claudiu Puiac, a declarat duminică, 15 noiembrie, că formaţiunea pe care o reprezintă şi-a anunţat susţinerea pentru Guvernul propus de Dacian Cioloş şi că, în forma propusă, acest Executiv are şansa de a trece de votul Parlamentului, informează Agerpres. „În problemele importante de securitate naţională, UNPR îl susţine pe preşedintele Klaus Iohannis şi implicit Guvernul propus, avându-l ca prim-ministru desemnat pe domnul Dacian Cioloş. De asemenea, ne-am angajat ca în problemele de securitate naţională să susţinem acest guvern şi prin vot în Parlament”, a declarat Claudiu Puiac, citat de www.agerpres.ro. „Având în vedere că UNPR şi-a declarat susţinerea pentru acest Guvern, atunci eu consider că acesta are o mare şansă să treacă de votul Parlamentului”, a adăugat Claudiu Puiac.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Partidul”balama”,facut din fugari penali de la alte partide,si care niciodata nu a participat pe cont propriu la alegeri.In urma cu cateva luni lingea..si ei el (PUIAC)gaurile bosorogilor de la CercuL Militar din asa denumita organizatie ANCMRR in speranta viitoarelor VOTURI.In sfarsit le-a venit vremea DESFIINTARII.

  • Partidul securistilor cu girofar sustine guvernul ! Sa ne ingrijoram ? Cand il aresteaza pe analfabetul Oprea pentru ucidere din culpa ?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE