Cerere în căsătorie surpriză la Căminul pentru vârstnici! În fața tuturor, un tânăr a cerut mâna unei angajate Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Cerere în căsătorie surpriză la Căminul pentru vârstnici! În fața tuturor, un tânăr a cerut mâna unei angajate

DSC_5225

Momente emoționante la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu Mureș! Un tânăr de 27 de ani a întrerupt evoluția programului organizat pentru aniversarea unuia din beneficiarii Căminului și a îngenuncheat în mijlocul sălii pentru a cere în căsătorie una din angajate.

Conform tradiției, Căminul pentru persoane vârstnice organizează în fiecare lună un program special pentru cei care își serbează zilele de naștere, în contextul zilei naționale a țării din luna respectivă.

DSC_5232

În ziua de joi, 19 noiembrie, singurul sărbătorit, Cornel Grozeanu,  s-a bucurat de un cadru festiv amenajat cu ocazia Zilei Naționale a Principatului Monaco. Dr. Anca Florea, directoarea Căminului, a prezentat o proiecție de film care a portretizat istoria plină de intrigi și mondenități a dinastiei Monaco, începând din anul 1949, perioadă în care prințul Rainier al-III-lea devenea cel de-al 30-lea conducător al statului din familia Grimaldi.

DSC_5238

În timpul acțiunii, la un moment dat, pe neașteptate, pe ușa sălii de mese unde erau adunați toți invitații, a intrat Sergiu Hanc, prietenul Alinei Suciu, o tânără de 25 de ani care face parte din personalul angajat al Căminului. Tânărul s-a gândit că momentul cererii în căsătorie trebuie să fie unul dintre cele mai romantice, pentru ca amintirea lui să i se întipărească în memorie pentru totdeauna, și a transformat-o într-o poveste încât să merite a fi auzită de copii, nepoți, veri, prieteni și vecini. Deși în mână ținea un balon pe care scria ” Vrei să fii soția mea?”, Alina nu s-a dumirit din prima clipă. Abia după ce a îngenuncheat în mijlocul sălii pentru a cere în căsătorie, tânăra a acceptat, iar mulțimea a aplaudat și le-a urat multă fericire. Alina Suciu face parte din echipa feminină de popice Electromureş Romgaz Târgu Mureş care, anul acesta a cucerit titlul de campioană naţională, după ce a terminat pe prima poziţie întrecerile finalei de la Petrila, desfăşurate în luna aprilie.

DSC_5224

”Suntem de un an și jumătate împreună și am vrut să fac ceva special pentru ea. Am 27 de ani și mari emoții în momentul acesta” ne-a spus Sergiu.

” Nu m-am așteptat la un asemenea moment, nu am cuvinte, tot ce simt acum e fericire” ne spune Alina.

DSC_5244

Petrecerea a continuat cu servirea tortului, dans și bună dispoziție.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE