Home / Recomadări zi de zi / Angajări la Institutul Inimii

Angajări la Institutul Inimii

institutInstitutul de Urgenţă pentru Boli Cardivasculare şi Transplant (Institutul Inimii) din Târgu-Mureş organizează concurs pentru următoarele posturi contractuale vacante: un post de asistent medical generalist la Compartimentul ATI copii şi două posturi de infirmier la Blocul operator copii şi transplant de cord. Conform unui anunţ făcut public în Monitorul Oficial al României de joi, 19 noiembrie, concursul se va desfăşura după următorul program: selecţia dosarelor – 9 decembrie 2015, proba scrisă – 15 decembrie 2015, ora 10.00 şi interviul – 17 decembrie 2015, ora 10.00. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Biroul de Resurse Umane, camera 4105, pe site-ul www.ibcvt.ro sau la numărul de telefon 0265-212.111, interior 471, persoană de contact inspector Nicula Ingrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Admiterea 2020 la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul UMFST

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA 60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow …