Home / Administratie / Consiliul Local Târgu-Mureş, convocat în şedinţă extraordinară

Consiliul Local Târgu-Mureş, convocat în şedinţă extraordinară

cl targu muresConsilierii locali ai municipiului Târgu-Mureş sunt invitaţi să participe joi, 26 noiembrie, de la ora 14.00, la sediul Primăriei din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45, la o şedinţă extraordinară de lucru. Potrivit convocatorului, făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2016.
 2. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui nou reprezentant în Consiliul Consultativ al Căminului pentru persoane vârstnice.
 3. Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului Adunării Generale a Acţionarilor, doamna Karacsony Erdei Etel, să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Adunării Generale a Acţionarilor din data de 16 decembrie 2015, a SC Compania Aquaserv SA Târgu-Mureş.
 4. Proiect de hotărâre privind sprijinirea activităţii de voluntariat din cadrul Municipiului Târgu-Mureş şi a Serviciilor publice din subordinea Consiliului local municipal Târgu-Mureş.
 5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu-Mureş pentru anul 2015.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2016.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor taxe speciale pe anul 2016.
 8. Proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului taxelor locale pentru emiterea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor în anul fiscal 2016, aferente activităţii Direcţiei Arhitect Şef.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului unor taxe speciale ce vor fi percepute de Direcţia ”Arhitect Şef” pentru anul 2016.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea nivelului unor taxe pentru emiterea, completarea şi modificarea avizelor de funcţionare pentru desfăşurarea unor activităţi economice, a autorizaţiilor de funcţionare pentru unităţi de alimentaţie publică, precum şi a autorizaţiilor pentru executarea serviciului de transport în regim de taxi pentru anul 2016.
 11. Proiect de hotărâre privind stabilirea contravalorii serviciilor prestate de către Serviciul Fond Funciar şi Registrul Agricol pe anul 2016.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate de către Serviciul public – Administraţia domeniului public pentru anul 2016.
 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate de către Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul” şi Bazinul Acoperit Piscina “ ing. Mircea Birău” pentru anul 2016.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate de către Serviciul Public de Utilităţi Municipale pentru anul 2016.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor speciale percepute de Administraţia Grădinii Zoologice, pentru anul 2016.
 16. Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate pe anul 2016, de către Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului şi a taxei speciale privind furnizarea datelor cu caracter personal din Registrul naţional de evidenţă a persoanelor.
 18. Proiect de hotărâre privind unele măsuri de reglementare a amplasării mijloacelor de semnalizare rutieră şi a reţelelor de iluminat public pe aliniamentele stradale, cât şi pe unele proprietăţi ale persoanelor fizice sau juridice, în raport cu arborii ornamentali de pe aceste aliniamente.
 19. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal Târgu-Mureş nr. 291 din 5 noiembrie 2015 referitoare la numirea în calitate de reprezentanţi ai Consiliului local municipal Târgu-Mureş.
 20. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 124 metri pătraţi aparţinând domeniului public al Municipiului Târgu-Mureş situat în Parcul Sportiv Municipal în vederea amenajării unui spaţiu comercial.
 21. Proiect de hotărâre privind aprobarea susţinerii financiare ale unor unităţi de cult din Municipiul Târgu-Mureş pe anul 2015, în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 82/2001 şi a Hotărârii de Guvern nr. 1470/2002 republicate.
 22. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – lotizare teren şi stabilire reglementări pentru construire locuinţe”, strada Remetea, fn, cu regulamentul local de urbanism aferent, proprietar – beneficiar SC Maco Construct SRL.
 23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Serviciului Public Administraţia Domeniului Public.
 24. Proiect de hotărâre privind reactualizarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului public de salubrizare pentru activităţile de deratizare, dezinfecţie, dezinsecţie şi tratamente fitosanitare în Municipiul Târgu-Mureş.
 25. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei tehnice pentru proiectul „Reabilitare Imobil Mureşeni nr. 50”.
 26. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 404 metri pătraţi din Târgu-Mureş strada Episcop Ioan Bob fără număr, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Dee Alexandru şi Ferenczi Ileana.
 27. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 21 metri pătraţi din Târgu-Mureş strada Voinicenilor fără număr, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Kayişligil Nicoleta Angela.
 28. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 31 metri pătraţi din Târgu-Mureş strada Constandin Hagi Stoian fără număr, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Demian Iosif şi Demian Ana.
 29. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 388 metri pătraţi din Târgu-Mureş strada Pomilor nr. 2, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Comeş Virgil, Comeş Ovidiu Alexandru, Andrei Monica Rozalia, Cotoară Diana Monica şi Comeş Cecilia Anca.
 30. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 27 metri pătraţi din Târgu-Mureş, strada Pomilor nr. 2, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Todoran Ciprian şi Todoran Elena Loredana.
 31. Proiect de hotărâre privind facilităţile fiscale pentru terenurile aflate în concesiune respectiv închiriate situate în Târgu-Mureş, strada Plutelor nr. 2 – Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”.

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Klaus Iohannis contestă la CCR legea ce permite titularizarea cadrelor didactice care au participat la Titularizare în ultimii 3 ani, având mediile peste 7

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri către Curtea Constituțională a României o contestație în legătură …