Popicarele mureșene, încă un pas spre „careul de ași” al Ligii Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Popicarele mureșene, încă un pas spre „careul de ași” al Ligii

popiceCampioana României la popice feminin, Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a obținut fără joc calificarea în turul secund al Ligii Campionilor. Pentru calificarea în sferturile de finală, mureșencele trebuiau să întâlnească sâmbătă pe arena proprie formația slovacă Podbrezova. Oaspetele au fost între timp excluse din competiție, deoarece au utilizat în ultima întâlnire o jucătoare fără drept de joc. Astfel, echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef au ajuns fără emoții la un pas de „careul de ași” al competiției campioanelor, practic în primăvara europeană. Aici, în 30 ianuarie și 20 februarie 2016 vor întâlni campioana Germaniei și principala favorită, formația Victoria Bamberg. Miza pentru competiția la care în urma rezultatelor de la Cupa Mondială, Cupa Europei și NBC s-au calificat primele 12 echipe era una deosebită, primele patru clasate fiind calificate direct în turul secund al Cupei Mondiale de anul viitor.
Pregătiri dătătoare de speranțe
Profitând de această pauză „forțată”, echipa mureșeană a susținut înaintea ultimelor două întâlniri oficiale ale anului un amical cu echipele masculine ale clubului. La ambele au fost prezente atât echipele de seniori, campioană națională la feminin și medaliați cu bronz la masculin, cât și cele de juniori, unde fetele sunt la rândul lor campioane și veneau după o impresionantă salbă de medalii în întrecerile individuale ale Campionatului Național.
Evident, rezultatul nu avea vreo importanță, doar faptul că perechile alcătuite au făcut ca realizările individuale să se ridice la un nivel ridicat. De remarcat rezultatele mai multor juniori din lotul băieților, unii practicanți de doar câteva luni ai acestui sport. Un rezultat care merită remarcat în mod deosebit este acela al fostei numărul unu al întrecerilor interne, Duka Tilda. Aceasta s-a prezentat la arenă direct de la locul de muncă și a reușit un rezultat de excepție: 614 popice doborâte, unul cu care poate aspira orice popicar la podium, în orice competiție, indiferent de nivelul acesteia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE