FOTO. Un punct salvat de ASA pe final FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

FOTO. Un punct salvat de ASA pe final

IMG_9969ASA Târgu-Mureș a încheiat la egalitate, 2-2 (1-1) partida din etapa a XVIII-a a Ligii I de fotbal susținută duminică seara pe Cluj Arena cu Viitorul Constanța. Au înscris Brandan (min. 12) și Balaur (min. 90+2) pentru ASA, Balaur (autogol-min. 37) și Aganovic (min. 65) pentru dobrogeni. Meciul care a avut ca gazdă echipa mureșeană a avut două reprize diferite ca desfășurare. După câteva minute de echilibru, mureșenii au deschis scorul la o lovitură liberă executată de Brandan la care mingea a atins gazonul în fața porții și s-a oprit aproape de vinclul porții lui Rîmniceanu (foto). După un șut din unghi al lui Costa respins de portar, echipa lui Bergodi s-a retras și constănțenii au dominat jocul minute bune. Stăncioiu a evitat cu un reflex salvator o minge deviată în minutul 27, dar nu s-a mai putut opune la mingea deviată greșit de Ionuț Balaur și la vestiare s-a intrat cu un 1-1 oarecum echitabil.
Gol primit împotriva cursului, egalare în extremis
Mureșenii au arătat o cu totul altă față în partea a doua a întâlnirii. Deși au avut o posesie superioară, ocaziile de gol au întârziat să apară. De cealaltă parte, Viitorul s-a apărat cu întreg efectivul, dar cu un presing agresiv și a încercat să lovească pe contraatac. După ce Balaur i-a dat din nou mari emoții lui Stăncioiu la o minge „telefonată”, interceptată de oaspeți, la care acesta a intervenit din nou salvator, în minutul 65, în plină dominare a mureșenilor, dobrogenii preiau conducerea la o fază în care Aganovic a plecat din poziție discutabilă, l-a întors pe Gonzales și l-a executat pe portarul mureșenilor. Dominarea roș-albaștrilor a devenit tot mai accentuată, dar egalarea a venit doar în minutele de prelungire. La un corner executat de Gorobsov, același Balaur a trimis în aceeași poartă, a adversarilor de această dată. ASA putea obține chiar victoria în ultimele faze ale jocului, dar Viitorul a rezistat și mureșenii au încheiat din nou la egalitate o partidă pe teren propriu și revin pe locurile de play-off, cu un punct în fața CS U Craiova. Chiar dacă de această dată au beneficiat de sprijinul a doar aproximativ 200 de suporteri, mureșenii s-au simțit ca acasă pe arena clujeană, dezolant de goală la un meci de Liga I.
Au evoluat formațiile:
ASA: Stăncioiu- Velayos, Ivan Gonzalez, Balaur, Balic, Gorobsov, G. Mureșan (69 Voiculeț), Brandan, Jazvic (78 Axente), Ramiro Costa, Kortzorg (66 Hanca).
Viitorul: Râmniceanu- Benzar, Boli, Mitrea, Cr. Ganea, Achim (66 Nedelcu), Filip, Aganovici, Nicoliță, Cernat (78 I. Hagi), Chițu (46 R. Marin)

[zizigallery id=1834]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE