Home / Business / FOTO: Meşteşugari din trei judeţe, la Promenada Mall

FOTO: Meşteşugari din trei judeţe, la Promenada Mall

1A22 de producători tradiţionali din trei judeţe participă, în perioada 25-29 noiembrie, la Târgul Regional pentru Artizanat şi Meşteşugari organizat de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie (OTIMMC) Târgu-Mureş, în incinta Promenada Mall Târgu-Mureş. „Avem 22 de standuri din judeţele Mureş, Harghita şi Alba. Zece sunt din Mureş, trei din Alba şi nouă din Harghita”, a declarat Torok Csaba, directorul OTIMMC Târgu-Mureş, cu ocazia unei conferinţe de presă.

Programe atractive de finanţare

La conferinţa de presă au participat şi aproximativ 40 de reprezentanţi ai IMM-urilor, care au fost informaţi despre programele finanţate în anul 2015 din bugetul statului de Ministerul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri.

1B torok

„Este vorba despre mai multe programe, după cum urmează: Programul de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microintreprinderilor de către întreprinzătorii (tineri) debutanţi, Programul naţional multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului, Programul naţional multianual pe perioada 2005-2020 pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager, Programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului la finanţare Start şi Programul naţional multianual de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri”, a precizat Torok Csaba. „Aceste programe sunt multianuale şi se vor derula şi pe parcursul anului 2016, fiind dedicate IMM-urilor”, a completat directorul directorul OTIMMC Târgu-Mureş.

1C bc

La conferinţa de presă a participat şi Bianca Cojoc, directoarea Promenada Mall Târgu-Mureş, care a transmis succes expozanţilor, precum şi un călduros „bun venit” participanţilor la Târgul Regional pentru Artizanat şi Meşteşugari. „Vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, tuturor expozanţilor pentru eforturile pe care le faceţi, pentru răbdarea şi pentru creativitatea de care daţi dovadă”, a afirmat Bianca Cojoc.

[zizigallery id=1839]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Importantă companie  mureșeană reclamă calitatea semnalului de telefonie mobilă al operatorului Vodafone. “Este o indolență…”

Conform unei  sesizării primite la redacție, de la compania Nakita, cu sediul la ieșirea din …