Home / BC Mures / Întâlnire în premieră pentru „tigri”

Întâlnire în premieră pentru „tigri”

Distribuie

bc muresEchipa masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș va susține partida din etapa a X-a a Ligii Naționale de pe teren propriu cu Phoenix Galați, sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor. Cele două se află pe locurile 5-8, ambele cu câte 13 puncte, cu 5 victorii și 3 înfrângeri pentru mureșeni, dar cu un joc mai mult disputat de gălățeni, care au 4 victorii în cele 9 partide disputate. BC Mureș vine după o serie pozitivă, în care au suferit o singură înfrângere în ultimele cinci partide. De partea cealaltă, gălățenii au avut evoluții fluctuante, cu victorii în fața unor echipe cu pretenții la locuri fruntașe, ultima cu U BT Cluj, care au alternat cu înfrângeri mai neașteptate, ca cea de pe teren propriu cu CSU Atlassib Sibiu.
Înâlnirea dintre cele două este una fără palmares, echipa gălățeană fiind o debutantă pe prima scenă.
Moșul BC Mureș vine în avans
Pentru „tigri” Moș Nicolae sosește acasă, dar cu două zile mai repede. BC Mureș și U-BT Cluj Napoca s-au înțeles și au primit acceptul Federației Române de Baschet pentru a disputa meciul din cadrul etapei viitoare la Târgu-Mureș. Partida programată inițial la Cluj în 5 decembrie, deoarece Sala Sporturilor de pe malul Someșului va fi ocupată în week-endul respectiv, se va disputa în data de 4 decembrie, ora 17,15, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. Acest lucru presupune bineînțeles că partida din retur se va disputa la Cluj.

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureş continuă promovarea sportului în școli

Distribuie CSM Târgu Mureș continuă să încurajeze practicarea sportului în rândul tinerilor, aducând bucuria baschetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.