Home / Sanatate / Alături de Raed Arafat

Alături de Raed Arafat

Distribuie

boieriuMedicii de la UPU-SMURD Tîrgu Mureș sunt alături, în această perioadă, de doctorul Raed Arafat. Pe rețelele de socializare, aceștia au postat fotografii cu mesajul „Alături de Raed Arafat”, iar această campanie pe care au inițiat-o ei în Tîrgu Mureș nu a rămas fără ecou. O fotografie în care doctorul Cristian Boeriu, coordonatorul UPU-SMURD Tîrgu Mureș, apare cu mesajul „Alături de Raed Arafat” a strâns în doar 17 ore peste 600 de aprecieri, 200 de distribuiri și zeci de mesaje de susținere din parte mureșenilor, care, la rândul lor, sunt alături de medicul Raed Arafat.

Reamintim că secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că nu are de ce să demisioneze, pentru că nu consideră că a greşit, iar o astfel de decizie acum ar însemna că fuge de răspundere, precizând că dacă şefii lui consideră că a greşit, îl pot demite.

Raed Arafat a precizat că el este în aparatul public, şi nu implicat politic, de aceea, dacă superiorii săi consideră că a greşit, îl pot demite.

Chiar dacă funcţia de secretar de stat este una politică, eu fac parte din tehnic. În cazul meu, sunt două situaţii: dacă şefii consideră că am greşit, mă pot demite sau dacă eu consider că am greşit, îmi pot cere demisia. Nu consider că am greşit”, a spus Raed Arafat.

Secretarul de stat a ţinut să precizeze că, în acest context, dacă şi-ar da demisia, ar însemna că fuge de răspundere.

Surse foto: Facebook

s bratu

casoni

florina paveladrian stanescu


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

1 comentariu

  1. Jean Michel Teneur Nous pouvons et vous pouvez dire merci Arafat , d avoir reussi apres de nombreuses difficultés rencontraient avec les elus de cette periode. Avoir reussi a créer le SMURD avec le woslvagen équpée en vehicule de réanimation . Et vous pouvez dire Merci Monsieur ARAFAT d avoir sauvé des Vies grace a ce vehicule et ceci pour Tirgu Mures .Maintenant le Smurd est un grand Service d URgences avec tous les moyens modernes et l element le plus rapide pour sauver des vies L helicoptere.. Combien de vie sauvée depuis 25 ans .BRAVO
    J’aime · Répondre · 6 · 19 septembre, 15:32
    Mariana Faur
    Mariana Faur Tu as raion Monsieur Teneur, Pour nous le doctor Arafat este un hero!
    J’aime · Répondre · 2 · 19 septembre, 15:53
    Jean Michel Teneur

    Votre réponse…

    Jean Michel Teneur
    Jean Michel Teneur Oui 25 ans deja que j ai rencontre Arafat en fevrier 1990 alors que nous apportions du materiel Medicaux
    J’aime · Répondre · 4 · 19 septembre, 15:21
    Lors du 25 aniversaire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.