Altar, oaspeții festivalului Rock in Reghin Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Altar, oaspeții festivalului Rock in Reghin

11822763_873247689379749_1860750116007559146_n”Rock in Reghin”, singurul festival dedicat exclusiv rockului la Reghin  revine în luna decembrie cu ediția cu numărul 9, găzduită vineri, 11 decembrie, ora 19:00 de Casa de Cultură a Tineretului ”George Enescu” din Reghin. Trupele care vor concerta la ediția din acest an sunt Shadows din Odorheiul Secuiesc, Black Diamond din Reghin, Altar din Cluj Napoca și Iron Maidnem  din Ungaria.

Tribute Iron Maiden pe scena Rock in Reghin

bandpic-engOaspeții din Ungaria vor concerta în premieră la Reghin, Zoli Kiss – voce, Mihály Bevíz – chitară, Zoltán „Töfi” Cserfalvi – chitară, Béla Boros – bass, Krisztián Balogh – tobe, vor aduce binecunoscutele piese semnate de britanicii de la Iron Maiden. Trupa Iron Maidnem și-a început activitatea în anul 1996, în Ungaria. Numele formației se bazează pe un joc de cuvinte, în limba maghiară ”majdnem” însemnând aproape. Repertoriul formației include peste 60 de piese semnate Iron Maiden, printre ele numărîndu-se și acele piese pe care Maiden nu le-au cântat niciodata live: Alexander the Great, Back in the Village, Invaders, Gangland, Only the Good Die Young. Nu lipsesc, bineințeles, piesele clasice: Wasted Years, The Trooper”, The Seventh Son of a Seventh Son, Hallowed Be Thy Name, The Prisoner”, Moonchild”, Aces High”, Flight of Icarus”. Iron Maidnem au realizat și câteva materiale, cele mai cunoscute albume fiind Somewhere in Hungary și Studio Live/Dead One.

Meditare, înțelegere, acțiune

Printre cei care vor urca pe scena ”Rock in Reghin” din acest an se numără și trupa clujeană Altar care revine pe scena Casei de Cultură a Tineretului din Reghin după concertul din 2008 din cadrul aceluiași festival. Salutăm toți rockerii autentici din Reghin si pe cei din împrejurimi care vor veni sa vadă trupa Altar pe scena festivalului Rock in Reghin, ediția a 9-a! Este un privilegiu și o onoare să ne întoarcem după atâția ani într-un oraș unde rockul încă înflorește. Mă bucur că la Reghin există oameni cu suflet, organizatori, sponsori și susținători înfocați, care continuă să creadă în muzica bună, să ofere noii generații posibilitatea de a vedea și auzi și ”altceva”, diferit față de ceea ce se promovează în mainstream-media! Pe 11 decembrie rockul pur va răsuna puternic din instrumentele și adâncurile ființelor noastre, vom lua Atitudine, vom ridica mâini de Învingători și vom striga împreună – “Dreptate și Frăție!”. Altar va prezenta binecunoscutele piese de pe cele 5 albume, din cariera trupei de peste 25 de ani, vom aduce un suflu nou cu noile cântece care sunt extrem de actuale, care ne îndeamnă la meditare, înțelegere dar și la acțiune!”, ne-a declarat Andy Ghost, solistul trupei Altar.

Durere, mâhnire și suferință interioară

IMG_1713-660x440Andy Ghost–voce, Teo Peter–bass, Damian–chitară și Levi–tobe,  vin la Reghin  cu noutăți, trupa va prezenta la Rock in Reghin  cea mai nouă compoziție, având la bază tragicul eveniment din ”Colectiv”. ”La Reghin vom cânta și noul nostru cântec ” Să vină un Înger!”, proaspăt creat în laboratoarele trupei, născut din durere, mâhnire și suferință interioară care, în contextul celor petrecute în ”Colectiv” dar și a atentatelor de la Paris, este cel mai potrivit pentru a mângâia și vindeca sufletele celor care simt împreună cu victimele acestor evenimente nefericite! Pregatiți-vă sufleteste și trupeste pentru Rock in Reghin, fiindcă trupa Altar va aduce dinamica și vibrația unor schimbări necesare, iar această energie vie care se va degaja, va implanta semințele unui nou val de rockeri! Inimile și sufletele unei proaspete generații se va trezi la o speranță și o nouă viață! Miscarea de Rezistență continua! Rock On!”, a precizat solistul trupei Altar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE