Autorizaţia de mediu pentru AZO, în proiect Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 156 Vizualizări

Autorizaţia de mediu pentru AZO, în proiect

apm

În 8 decembrie, în şedinţa Comisiei de Analiză Tehnică se va discuta proiectul de autorizaţie integrată de mediu pentru Azomureş. După această şedinţă va fi publicat proiectul, iar timp de 30 de zile, acesta poate fi consultat.

Proiectul de autorizaţie integrată de mediu pentru Azomureş va fi prezentat în şedinţa Comisiei de Analiză Tehnică din 8 decembrie.
“Nu există un STAS sau o lege, ci pentru fiecare tip industrie, Uniunea Europeană a realizat aşa-numitele cele mai bune tehnici, a făcut o analiză a tuturor combinatelor şi s-a văzut care este cea mai bună tehnologie care poate fi aplicată pentru ca poluarea să fie cât mai mică, nu poţi cere unui combinat precum Azomureş poluare zero, aşa ceva nu există, aceste tehnici au fost aprobate de Comisia Europeană, de Parlamentul European şi la noi în ţară au devenit lege. După aceste tehnici ne orientăm şi noi. Din fericire, combinatul din Tîrgu Mureş, după aceste investiţii, este peste tehnologiile care au dus la realizarea celor mai bune tehnici folosite şi poluarea va fi chiar mai mică decât aceste norme europene”, susţine directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Dănuţ Ştefănescu.
După şedinţa Comisiei de Analiză Tehnică, proiectul de autorizaţie integrată de mediu va fi publicat, iar timp de 30 de zile va putea fi consultat pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului sau la sediul agenţiei.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE