Afirmaţii neprobate, viceprimarul Maior, bun de plată Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

Afirmaţii neprobate, viceprimarul Maior, bun de plată

Maior_site

Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureș Claudiu Maior a pierdut definitiv și irevocabil procesul intentat de către arbitrul Alexandru Tudor. Cavalerul fluierului l-a dat în judecată după ce viceprimarul a afirmat, în decembrie 2011, după partida ASA – Dinamo, pierdută de târgumureșeni cu 1 la 0 că: ”S-a văzut mafia dintre Crăciunescu și Tudor. Am avertizat dinaintea partidei că va fi hoție și-a fost una mare”.

 

Procesul a început, în primă instanţă, la Tîrgu Mureș, dosarul fiind înregistrat în 13 ianuarie 2012 la Judecătoria Tîrgu Mureș pentru pretenţii. În probaţiune, reclamantul a depus articole din presă şi două DVD-uri. În 19 iunie 2014, prima instanţă a pronunţat Hotarârea 3024/2014, care conţinea următoarele: “Admite în parte cererea. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Respinge restul pretenţiilor, ca neîntemeiate. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 4000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”.
Viceprimarul Claudiu Maior a apelat hotărârea primei instanţe la Tribunalul Mureş şi s-a judecat foarte repede faţă de primul dosar. În 25 noiembrie 2014 a avut loc primul termen, pentru ca la termenul din 2 decembrie, completul de judecată să se pronunţe. Decizia civilă 623/2014 a menţinut hotărârea primei instanţe: “Respinge ca nefondat apelul declarat de pârâtul Maior Sergiu Claudiu împotriva sentinţei civile nr. 3024 din 19 iunie 2014 pronunţată de Judecătoria Tîrgu-Mureş în dosarul nr. 263/320/2012. Respinge ca neîntemeiată cererea intimatului Tudor Alexandru Dan de obligare a apelantului la plata cheltuielilor de judecată”.
În iulie 2015, Claudiu Maior a declarat recurs împotriva hotărârii apelate. În 8 septembrie anul acesta a avut loc primul termen la Curtea de Apel Tîrgu Mureş. În 6 octombrie, completul de judecată s-a pronunţat prin hotărâre definitivă şi irevocabilă, respingând recursul şi menţinând hotărârea primei instanţe. În plus, viceprimarul a mai fost obligat şi la plata cheltuielilor de judecată în recurs, de 1000 de lei.
Tragem linie şi adunăm şi rezultă o sumă de 10.000 de lei cu titlul de daune morale şi 5000 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată pe care viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş trebuie să i le plătească lui Alexandru Tudor. Suma reprezintă veniturile pe 3 luni pe care viceprimarul le încasează conform ultimei declarații de avere depuse.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE